Kateřina Hamrová - Zaměstnala svého nepřítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kateřina Hamrová - Zaměstnala svého nepřítele!

Vedle Kateřiny Hamrové (uprostřed), Pavla Novotného (vpravo) a pořadatele Muže roku Davida Novotného se zahájení nového ročníku Miss Junior zúčastnily i loňské vítězky.
Vedle Kateřiny Hamrové (uprostřed), Pavla Novotného (vpravo) a pořadatele Muže roku Davida Novotného se zahájení nového ročníku Miss Junior zúčastnily i loňské vítězky. (Miss Junior)

PRAHA – Kontroverzní moderátor Pavel Novotný (26), syn baviče Petra Novotného (60), získal kšeft, který rozhodně nečekal. Bude totiž moderovat čerstvě odstartovaný 9. ročník soutěže Miss Junior. Jeho angažování je nečekané hlavně proto, že s ředitelkou soutěže Kateřinou Hamrovou (40) nemá zrovna ideální vztahy.

„Že budeme zrovna my dva takhle spolupracovat, by mě ve snu nenapadlo,“ přiznává Novotný. Ten má dokonce Hamrovou stále uvedenou na své Černé listině, kterou vystavuje na vlastních internetových stránkách. Tam Novotný o Hamrové dokonce píše: „Jsem proti ní zaujatý, protože jsou mi nesympatické některé její metody mediální prezentace. Jsem přesvědčený o tom, že po mě jednoho dne hodí na večírku půllitr.“ Jenže Hamrová po Novotném místo půllitrem hodila nabídkou. „Moderovat to po Marku Vašutovi, který to dělal loni, je hodně prestižní,“ tvrdí Novotný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.