Kateřina Brožová: Děsivé tajemství - Jak umíral její bráška | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kateřina Brožová: Děsivé tajemství - Jak umíral její bráška

PRAHA – Děsivé rodinné tajemství až dosud skrývala herečka Kateřina Brožová (39). Ani její nejbližší kamarádi a kolegové netušili, že v srdci celý život nosí bolavě prázdné místo, jež zbylo po smrti jejího jediného bratra Ilji.


Teprve její vlastní otec Zdeněk nyní vše prozradil...

Kateřina by přitom bratra tolik potřebovala. Po všech těch trablech s chlapy, které si prožila, jí chybí někdo, kdo je vždy připraven nabídnout objetí, pohladit ji po vlasech a do ucha šeptnout: »Zase bude líp«.

A přitom stačilo málo, aby malý Ilja, který se narodil tři roky před Brožovou, žil. Lepší připravenost lékařů! „Malý Ilja umíral na zauzlení střev v době, kdy jsem já prožíval svůj triumf na jevišti v Londýně!“ rozplakal se v rozhovoru pro deník Právo Brožové otec Zdeněk. Brožová ale ani vlastně neměla šanci malého brášku poznat, Ilja zemřel v krutých bolestech v době, kdy měla jen pár měsíců. Její otec po té strašné tragédii ještě víc přilnul ke Kateřině. A zůstalo to tak dodnes. „Káťa je můj kamarád do deště, chodíme spolu na ryby, krásně spolu zpíváme v autě, můžu jí říct cokoliv…“ vyznává se Zdeněk Brož.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.