Černocká vyváděla s koštětem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Černocká vyváděla s koštětem

Petra Černocká jako zkušená »dívka na koštěti« dala malou lekci lítání své nástupkyni Heleně Nováčkové.
Petra Černocká jako zkušená »dívka na koštěti« dala malou lekci lítání své nástupkyni Heleně Nováčkové. (Aha! – David Kudrát)

PRAHA – Zpěvačka Petra Černocká (57) alias Saxana z nezapomenutelné pohádky Dívka na koštěti si ráda zavzpomíná na mládí, kdy jako správná čarodějnice dováděla na televizní obrazovce s koštětem. Obchodní dům Kotva se totiž v rámci svých předvánočních aktivit rozhodl pro letošní rok uspořádat akci »Kotva plná filmových hvězd«.

Konala se zde autogramiáda sedmi aktuálních českých filmů. Nechyběli protagonisté snímků Bestiář, Gympl, Poslední plavky, Václav, Chyťte doktora, nebo Saxana – Veletrh strašidel, kde se návštěvníkům představila právě Petra Černocká a její mladičká nástupkyně. Obě to pojaly ale jako naučnou lekci, protože Petra učila jezdit na koštěti mladičkou Helenu Nováčkovou, která si v novém pokračování zahraje malou Saxanku.

Moc zábavy si ale neužil Jan Antonín Duchoslav, který zde zastupoval film Sněženky a machři po pětadvaceti letech. Do poslední chvíle se nebavil a nakonec znuděně odešel.

22.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.