Absolonová & Csáková - Nemají chlapa! Vánoce oslaví s mámou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absolonová & Csáková - Nemají chlapa! Vánoce oslaví s mámou

Chlapy nepotřebujeme, můžeme se políbit navzájem, říkaly si zřejmě v úterý večer nezadané zpěvačky Ilona Csáková (vpravo) a Monika Absolonová.
Chlapy nepotřebujeme, můžeme se políbit navzájem, říkaly si zřejmě v úterý večer nezadané zpěvačky Ilona Csáková (vpravo) a Monika Absolonová. (Aha! – Marek Pátek)

PRůHONICE – Muzikálové zpěvačky Ilona Csáková (37), Monika Absolonová (31), Šárka Vaňková (20) – ani jedna z nich nemá momentálně chlapa, takže o Vánocích najdou útěchu v náručí u svých maminek. V úterý večer však neměla ani jedna o muže nouzi. V creperii U Slepiček v Průhonicích se o děvčata postarali jejich muzikáloví kolegové, kteří se rozhodně nešetřili, co se alkoholu týče. A zpěvačky taky neabstinovaly.

Když se Pepa Vojtek pustil na baru společně s doktorem P. P. alias Petrem Pečeným do panáků s vodkou, jeho manželka Libuška zavelela k odchodu. „Libuška řekla, tak se prostě jde,“ loučil se Pepa. Vánoční večírek protagonistů muzikálů Angelika a Tři mušketýři si nenechal ujít ani Petr Kolář, který se raději odklidil na schodiště, kde si v klidu popíjel, chvílemi klidně sám.

Richard Genzer se alkoholu ubránil a odešel brzy domů. Své ženě Lindě Finkové však účast na večírku zatrhl. „Je doma, dal jsem jí domácí vězení,“ vtipkoval Genzer, který však po deváté hodině večer upaloval za svou manželkou. Jako nejodvážnější muži se v úterý večer ukázali herec Ivan Vyskočil a zpěvák Vilém Čok. Před půlnocí se totiž vrhli na kádě s kapry a jali se je lovit holýma rukama. „Já jsem ulovil žraloka, a ne kapra,“ chlubil se Čok.

Přesně o půlnoci se křtilo nové DVD muzikálu Angelika, které vydal Cleopatra Musical ve spolupráci s Popron Music. A jako kmotra si producent Oldřich Lichtenberg přizval opravdovou hvězdu – trenéra fotbalové Slavie Karla Jarolíma. Ten se celý večer jen usmíval a očividně se dobře bavil. Hřiště pro jednou vyměnil za skvělou restauraci U Slepiček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.