Vlasák má vyhráno! Hortová ukázala sexy křivky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vlasák má vyhráno! Hortová ukázala sexy křivky

Na molu se tentokrát ukázala také modelka Edita Hortová.
Na molu se tentokrát ukázala také modelka Edita Hortová. (pro Aha!– Filip Smetana)

PRAHA – »Trenýrkový« král Petr Vlasák (32), který se ještě nedávno léčil ze zákeřné rakoviny, může prožít letošní vánoční svátky konečně v klidu. „Ukázalo se, že léčba byla úspěšná. Lékaři mi minulý týden provedli vyšetření magnetickou rezonancí a podle jejich slov je vše v pořádku,“ svěřil se deníku Aha! Vlasák, který doufá, že s takovým výsledkem už půjde od doktora pokaždé.

A zálibně při tom koukal na missku Editu Hortovou, která ukazovala na molu své sexy křivky.

Že má Petr Vlasák velký důvod k radosti, bylo vidět i na módní show jeho značky Styx, kterou pravidelně pořádá. Zde totiž oslavil nejen své uzdravení, ale také novou kolekci spodního prádla, jež by měla být hitem letošních Vánoc – trenýrky s lebkami ve stylové plechovce. Do music clubu Duplex, kde pro něj tentokrát předváděly bývalé missky Edita Hortová a Markéta Divišová, mu přišla pogratulovat spousta jeho kamarádů, mezi kterými byla i jeho bývalá milenka Kateřina Průšová. I přesto, že měl Petr vedle sebe svou přítelkyni Gábinu, tak si Průšová neodpustila malé zaflirtování. Svého bývalého milence objala a padla i nějaká ta pusa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.