Robert Kodym: Lucie se vrátí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Robert Kodym: Lucie se vrátí!

Robert Kodym (vlevo) s P.B.CH alias Wanastovi Vjecy se představí už zítra v Sazka Areně, kde pokřtí i své nejnovětší dvojalbum Best of a DVD.
Robert Kodym (vlevo) s P.B.CH alias Wanastovi Vjecy se představí už zítra v Sazka Areně, kde pokřtí i své nejnovětší dvojalbum Best of a DVD. (František Ortmann)

PRAHA – Už zítra se Robert Kodym (40) chce velkolepě vrátit na pódium Sazka Areny se svými Wanastovými Vjecmi, ale vzkřísit chce i kapelu Lucie!

Už zítra se Robert Kodym (40) chce velkolepě vrátit na pódium Sazka Areny se svými Wanastovými Vjecmi, ale vzkřísit chce i kapelu Lucie! „Nemyslím, že by Lucie usnula navěky. Teď nás ale čeká velký narozeninový koncert spojený s křtem výběrového dvojalba a DVD,“ přiznává Kodym, který si na křest pozval i frontmana skupiny Tři sestry Lou Fanánka Hagena!

„Málokdo totiž ví, že když byly před lety konkurzy na zpěváka Wanastovek, byl Fanánek jedním z adeptů,“ přiznává Kodym, který měl v Sazka Areně vystoupit už v červnu. „Jedním z těch zásadních důvodů byl nejmenovaný zdravotní problém nejmenovaného člena kapely, který se následně musel podrobit operaci, pětidennímu pobytu v nemocnici v Praze-Motole, jakož i přísnému šestitýdennímu pooperačnímu režimu,“ vysvětluje Kodym, který má i dost specifický vztah k showbyznysu.

„Ty opičky kolem muziky čas od času serou. Show je pastva pro oči. Byznys je pastvou pro bankovní konta a já miluju především hudbu a ta má být pastvou výhradně pro uši,“ přiznává hudebník, který se chce vrhnout i na reinkarnaci kapely Lucie. „Po odchodu prvního zpěváka Michala Penka nefungovala asi rok. Teď po odchodu druhého to jsou zatím roky dva. Lucie zatím jen spí na oblacích, ale nemyslím, že bychom to naše dvaadvacetileté děcko nechali spát věčně,“ uzavírá Kodym.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.