Anife Vyskočilová - Nechtěla vydražit Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anife Vyskočilová - Nechtěla vydražit Gotta!

Anife Vyskočilová se pustila do posouvání cembala, což se nelíbilo pořadatelům.
Anife Vyskočilová se pustila do posouvání cembala, což se nelíbilo pořadatelům. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Anife Vyskočilová (34) v roli licitátora – to byla pecka! Obraz Karla Gotta, který se měl ve čtvrtek večer vydražit na benefi čním večeru nadace Rakovina věc veřejná, bohužel Anife odmítla vydat do aukce. „Ta fotka Karla Gotta v překrásném rámu se nebude dražit, dokud nepřijde pan Karásek, to je můj kůň, já jsem mu to slíbila.

PRAHA – Anife Vyskočilová (34) v roli licitátora – to byla pecka! Obraz Karla Gotta, který se měl ve čtvrtek večer vydražit na benefičním večeru nadace Rakovina věc veřejná, bohužel Anife odmítla vydat do aukce. „Ta fotka Karla Gotta v překrásném rámu se nebude dražit, dokud nepřijde pan Karásek, to je můj kůň, já jsem mu to slíbila. A vlastně se to nebude dražit vůbec, protože jsem ten obraz sehnala pro něho, takže vy všichni máte smůlu,“ pokřikovala rozzlobená Anife, kterou vytočila nepřítomnost tajemného pana Karáska. Že by nový ctitel?

Takovou dražbu si asi jen málokdo dokáže představit. Už to vypadalo, že se ve čtvrtek večer v Obecním domě snad ani nic nevydraží. „Může se taky stát, že tady nic nevydražíme, když se tak na vás dívám, to bychom mohli jít rovnou domů,“ apelovala na účastníky aukce Anife. „Když jsem dražila kalendář Andrejky Verešové, taky ji nikdo nechtěl, nakonec to teda nějaký dobrák koupil za pět tisíc korun,“ narážela na pozvané hosty Vyskočilová, která se rozhodla, že onen večer zruší starodávné cembalo. „Dejte tady toto někam, já chci být vidět a přes ten klavír, nebo co to je, to asi nepůjde,“ řekla Anife a začala posouvat cembalo stranou, což vytočilo pořadatele akce.

Kalendář známých osobností podporujících nadaci se nakonec rozhodl získat přítel Kateřiny Průšové, která je jednou z tváří kalendáře. Přebil ho však majitel firmy AntiEthanol Filip Fary. Snoubenec Průšové však přeci jen něco vydražil, a to obraz malířky Aleny Cikové. Výtěžek z aukce, který byl 59 tisíc korun, připadl docentu Mariánu Hajdúchovi, vedoucímu Laboratoře experimentální medicíny při dětské klinice v Olomouci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.