Tajná párty s Bočanovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajná párty s Bočanovou!

Pořadatelkou večírku byla členka poroty, herečka Mahulena Bočanová, která tančila v první řadě StarDance.
Pořadatelkou večírku byla členka poroty, herečka Mahulena Bočanová, která tančila v první řadě StarDance. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Druhá řada tanečního pořadu StarDance má za sebou první sobotní přímý přenos. A ten jasně naznačil, že i tentokrát bude na co koukat. Marek Eben (49) potvrdil roli vtipného glosátora a mezi soutěžícími se už jasně vyprofilovali první favorité.

Druhá řada tanečního pořadu StarDance má za sebou první sobotní přímý přenos. A ten jasně naznačil, že i tentokrát bude na co koukat. Marek Eben (49) potvrdil roli vtipného glosátora a mezi soutěžícími se už jasně vyprofilovali první favorité. Deník Aha! ale navíc ví, co se dělo po přenosu. Tajný večírek v samém centru Prahy!

„Tanečnice Simona Švrčková si před začátkem StarDance přála za partnera buď Leoše Mareše nebo Milana Baroše. V Jiřím Schmitzerovi má ale oba dva. Jirka ji při tanci pobaví jako Mareš a pokope jako Baroš,“ rozesmál během přenosu publikum v sále i u obrazovek jedním ze svých vtipů moderátor Marek Eben.

Porotu nejvíce zaujaly taneční výkony herečky Táni Vilhelmové a akrobatického lyžaře Aleše Valenty. Pořádně živo ovšem bylo i po konci přenosu. Členka poroty Mahulena Bočanová (39) totiž pro všechny tanečníky domluvila večírek ve Fischer Café na Starém Městě. „V minulé StarDance jsme tam chodili taky vždycky po přenosu pařit, tak tu tradici obnovíme i u druhé řady. Už je to tam zamluvené,“ lákala všechny na párty Bočanová. A nutno říct, že úspěšně. Na skleničku tam dorazili téměř všichni soutěžící i se svými partnery.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.