Další rána pro Žilkovou: Zatímco Melichar bojuje o život… Doma drsná hádka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další rána pro Žilkovou: Zatímco Melichar bojuje o život… Doma drsná hádka!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (: archiv)

PRAHA – Ach, ty děti! Herečce Veronice Žilkové (45) nedělá starosti jen zdravotní stav jejího syna Melichara, který je i půl roku po porodu stále připojen na dýchací přístroje a zřejmě to tak zůstane po zbytek jeho života, ale čerstvě i rozpory s nejstarší dcerou Agátou Hanychovou (22)!

Ach, ty děti! Herečce Veronice Žilkové (45) nedělá starosti jen zdravotní stav jejího syna Melichara, který je i půl roku po porodu stále připojen na dýchací přístroje a zřejmě to tak zůstane po zbytek jeho života, ale čerstvě i rozpory s nejstarší dcerou Agátou Hanychovou (22)! Známá rebelka a večírková královna se dokonce s mámou měla pořádně pohádat kvůli svým častým alkoholickým výstřelkům a v současnosti spolu Veronika s Agátou téměř nekomunikují!

„My teď s mámou spolu nemluvíme, je na mě naštvaná,“ povzdechla si sama Agáta na jednom z dlouhé řady večírků, jichž se v poslední době zúčastnila. Hádku zdůvodnila tím, že se mámě nelíbí její časté skandály a skandálky, jimiž Agáta neustále plní stránky všech deníků i časopisů. Nebylo by se čemu divit. Fakt, že modelka přezdívaná »česká Paris Hilton« a alkohol k sobě mají blízko, je skutečnost natolik známá a nepopiratelná, že ani není zapotřebí se nad ní nějak pozastavovat. Novinkou je ale roztržka s paní Veronikou. Ta se jí totiž až doteď zastávala. Opravdu už míra její trpělivosti přetekla?

Když jsme se Agáty na její hádku s mámou optali, nejprve se ptala, na kterém večírku se prořekla a teprve potom začala tvrdit: „Není to pravda, normálně spolu mluvíme.“ Sama Veronika Žilková nejdřív nezvedala telefon, ale potom zaslala redakci sms: „Žádné rozpory nemáme.“

Její přátelé však trvají na svém. „Opravdu teď spolu nemluví. Není to sice válka na život a na smrt, ale pravdou je, že Veronika je s chováním své dcery velmi nespokojená. Má teď řadu starostí s maličkým a na dceřiny eskapády už nemá nervy,“ říká náš zdroj z okolí rodiny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.