Mikeš z Velkého bratra: Má syna Filipa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mikeš z Velkého bratra: Má syna Filipa!

Milan Pešek z Velkého bratra a jeho přítelkyně Lucka Šimerdová jsou na právě narozeného synáčka patřičně pyšní.
Milan Pešek z Velkého bratra a jeho přítelkyně Lucka Šimerdová jsou na právě narozeného synáčka patřičně pyšní.

OLOMOUC – Místo radosti zděšení! To zažil Milan Pešek (31) alias Mikeš z »novácké« reality show Velký bratr (Big Brother).


Novopečený otec syna Filipa, který se narodil 13. října o půl dvanácté v olomoucké porodnici, totiž musel na naléhání přítelkyně Lucie Šimerdové (23) připustit, že jejich první potomek bude mít křestní jméno po Milanově pornokolegovi z Velkého bratra Filipu Trojovském!

„Nic proti Filipovi nemám, ale tohle mě fakt zděsilo. Dostal jsem nůž na krk, buď se bude syn jmenovat Filip Pešek nebo jinak, ale zato s příjmením maminky. Musel jsem ustoupit,“ stěžuje si stále vyplašený Mikeš.

Jeho syn přišel na svět s porodní váhou 3,2 kilogramu a měřil 51 centimetrů. To se určitě už brzy změní. „V porodnici byl největší žrout. Na krmení normálně spořádal třicet mililitrů mateřského mléka, i když ostatní miminka zvládla sotva desetinu,“ dme se pýchou šťastný táta, který narození syna oslavil i s vítězem Velkého bratra, Shrekem. „Pařili jsme dva dny!“ chlubí se alkoholickou výdrží nyní už zodpovědný otec Milan Pešek.


Autor: DAVID ZÁPAL
Foto archiv Milana Peška

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.