Vendula Svobodová - Další smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová - Další smrt!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (: Archiv)

PRAHA – Kolem Venduly Svobodové (35) opět krouží smrt! Jako by nestačilo, že před sedmi lety přišla o dceru Klárku (†4,5), která zemřela na leukemii, a letos na jaře spáchal sebevraždu její manžel Karel Svoboda (†68). Nyní přišla zpráva i o smrti jejího bývalého přítele Jacquese Litwaka (†63)!

Právě s ním strávila romantické roky mládí a právě zesnulý fotograf Litwak je autorem erotických snímků mladičké Venduly, které deník Aha! otiskl letos v červnu.

Fotograf Jacques Litwak, který žil v Brandýsku u Kladna, skonal 26. září po dlouhé těžké nemoci. I ve svém věku stále pracoval, i když fotoaparát vyměnil za pozici obchodního zástupce u bezpečnostní agentury. „Byl to hrozně milý a šarmantní pán, chodil dokonale oblečený a i přes svůj věk to uměl bezvadně s dámami. Je ho věčná škoda,“ vzpomíná na něj kolegyně.

I když se Vendula s Jacquesem Litwakem v posledních letech nestýkala, v obou jistě stále přetrvávaly vzpomínky na krásné společné chvíle. Ona byla nezkušená mladá holka, on ostřílený seladon, který tehdy ještě Václavu Horovou, jak se prezidentka nadačního fondu Kapka naděje za svobodna jmenovala, chránil před všemi nástrahami světa dospělých.

Vendula jeho smrtí přišla o dalšího osudového muže svého života. „Měla jsem těžký život,“ konstatovala nedávno v rozhovoru pro náš deník Svobodová a ani její největší odpůrce by při pohledu na výčet jejích životních tragédií nemohl tvrdit opak.

Nyní se Vendula o život svých nejbližších strachuje znovu. Její otec Václav Hora (76) je totiž už několik měsíců hospitalizován v léčebně dlouhodobě nemocných v Praze v nemocnici Na Malvazinkách a kvůli Alzheimerově chorobě v pokročilém stadiu mu lékaři nedávají mnoho nadějí na uzdravení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.