Vendula Svobodová se složila: Dělají ze mě lesbu, ale... Já přece byla Karlovi dobrou ženou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vendula Svobodová se složila: Dělají ze mě lesbu, ale... Já přece byla Karlovi dobrou ženou

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Slzy, třesoucí se hlas a vzlyky mezi slovy, kterými hájila svou čest! Tak probíhal rozhovor deníku Aha! s Vendulou Svobodovou (35), vdovou po Karlu Svobodovi (†68). Ředitelka Kapky naděje se rozhodla bránit svou pověst poté, co kdosi neznámý, podle Venduly nejspíš její nevlastní syn Petr Svoboda (27), poskytl deníku Aha! fotku polonahé Venduly v přítomnosti obnažené ženy.

„Dělali ze mě čarodějnici a bestii. Teď zas budu lesba? Byla jsem Karlovi dobrou ženou a chci už mít klid!“ říká zlomeným hlasem Svobodová.

Vendula Svobodová na kolenou! Takovou ji národ pamatuje naposledy před devíti měsíci, tedy krátce poté, kdy se dozvěděla tu strašnou zprávu o skonu svého muže. O pár dní později ale místo zhroucené ženy lidé začali v médiích opět vídat ženu plnou energie, která se z prvního šoku po sebevraždě manžela otřepala a dala světu vědět, že chuť do života neztratila.

Až fotografie, kterou deník Aha! uveřejnil v úterý, ji znovu srazila na kolena. Z rozhovoru, který naší redakci poskytla, lze vycítit, jak moc ji dotyčný, který snímek předal médiím, ublížil.

„Proč mi to Petr Svoboda dělá? Mám za sebou opravdu těžký život. Karlovi jsem splnila všechno, co jsem mu na očích viděla. Byla jsem mu opravdu dobrou ženou,“ říká Svobodová takovým tónem, jako by prosila o podporu, že jsou její slova pravdivá.

„Ta fotografie bezpochyby pochází od něj. Když už vydává prohlášení, kterým prý chrání památku svého otce, měl by si uvědomit, že nosím v náručí Kubíka, který je synem Karla, stejně jako on. Místo toho do médií posílá moje a Karlovy soukromé fotky,“ vyznává se dál Vendula.

„Už nevím, co na mě kdo vynese. Dělali ze mě čarodějnici, teď lesbu. Bůhví, čeho se ještě dočkám,“ děsí se na závěr Vendula, která možná tuší, že trezor jejího muže v Jevanech stále nevydal všechna svá děsivá tajemství...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.