Těhotná Maláčová a miliardář Bakala: Vážné zranění na stavbě! A navíc: Problémy s těhotenstvím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Maláčová a miliardář Bakala: Vážné zranění na stavbě! A navíc: Problémy s těhotenstvím

Michaela Maláčová
Michaela Maláčová (Aha! – Petr Novotný, Martin Pekárek)

PRAHA – Jedna nepříjemnost za druhou! Michaela Maláčová (36) a její přítel miliardář Zdeněk Bakala (46) zažívají těžké časy. Stavba jejich luxusní vily za 150 milionů korun nabrala oproti plánu další zpoždění.

Jedna nepříjemnost za druhou! Michaela Maláčová (36) a její přítel miliardář Zdeněk Bakala (46) zažívají těžké časy. Stavba jejich luxusní vily za 150 milionů korun nabrala oproti plánu další zpoždění. Došlo tam totiž ke zranění jednoho dělníka a na stavbu se vrhl Inspektorát bezpečnosti práce! Navíc se u Maláčové, které zbývá jen pár dnů do porodu druhého dítěte, objevily nepříjemné zdravotní komplikace!

Na stavbě u obce Modrava na Šumavě, kde Bakala staví exkluzivní dům za 150 milionů, propadl jeden ze zedníků lešením. „Spadl asi z pěti metrů na záda, takže ho ze stavby převážel vrtulník, protože bylo podezření, že má zraněnou páteř,“ potvrdil nám jeden ze svědků. „Asi před deseti dny při demontáži lešení došlo k pádu jednoho pracovníka. Byli jsme o tom informováni, policie nezjistila cizí zavinění, šlo o nešťastnou náhodu. Dělník se podle našich informací zotavuje po operaci. Více by asi věděla dodavatelská firma,“ řekla deníku Aha! sama Maláčová. „Ano, k nějakému zranění tam před časem došlo. Vyšetřuje se to jako pracovní úraz. Na stavbu to nemá vliv,“ potvrdil deníku Aha! mluvčí stavební firmy Metrostav, která pro miliardáře vilu staví. Kvůli zranění na staveniště ale vtrhla Inspekce bezpečnosti práce, což stavební práce, které mají několik měsíců zpoždění, ještě zkomplikovalo.

Jenže nejen těžkosti ohledně stavby luxusní vily trápí momentálně ředitelku soutěže České Miss Michaelu Maláčovou. Jen několik málo dnů zbývá mámě malé Anabel (2) do porodu druhého potomka a ona začíná pociťovat těžkosti spojené s těhotenstvím. Má problémy s dýcháním a otékají jí nohy. „Teď už se opravdu cítím těhotná. Člověk už tak trošku ztěžkne, zpomalí, špatně se mi dýchá, změna tlaku může být problém. Natékají mi nohy, už jsem bez podpatků, zbytečně bych se trápila, tak snad to všichni pochopí,“ řekla deníku Aha! Maláčová, která by měla porodit na přelomu měsíce října a listopadu.

Partnerka multimilionáře Zdeňka Bakaly přibrala dvanáct kilo a přiznala, že i když je dost vysoká a třeba to na ní není tolik vidět, má s tolika kily problémy. „Možná to na mě není tolik vidět, ale příjemné to teď v tom posledním měsíci není,“ dodala Maláčová, která se rozhodla, že své děťátko porodí v Česku. „Jen doufám, že mě nenechají někde na chodbě,“ děsí se ředitelka soutěže Česká Miss.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.