Paul McCartney: Rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paul McCartney: Rozvod?

Paul McCartney se svou ženou Heather Mills.
Paul McCartney se svou ženou Heather Mills.

LONDÝN – Je manželství ex-Beatla Paula McCartneyho (63) s bývalou modelkou Heather Mills (37) před rozvodem? Jedno je jisté: Už několik dnů bydlí každý zvlášť, Heather se od Paula odstěhovala.

Je manželství ex-Beatla Paula McCartneyho (63) s bývalou modelkou Heather Mills (37) před rozvodem? Jedno je jisté: Už několik dnů bydlí každý zvlášť, Heather se od Paula odstěhovala...
„Svou zesnulou ženu Lindu Paul nikdy neopustil ani na den, pomineme-li devět dnů, které musel strávit v japonském vězení. Jeho současná žena Heather už ale žije týden v jejich druhém domě a jeho to vůbec nemrzí,“ tvrdí zlí jazykové, podle nichž je manželství Paula a Heather v troskách.
Rodiče dvouleté dcerky Beatrice ale jakoukoliv krizi důrazně popírají. Paul tvrdí, že ho Heather, která kdysi přišla o jednu nohu, opustila kvůli vážné zdravotní komplikaci. V luxusním přímořském sanatoriu se musela podrobit výměně protézy a nechtěla, aby dotěrní fotografové pořídili její snímky na kolečkovém křesle. „Proto se také na čas odstěhovala,“ říká zpěvák.
Přestože na veřejnosti vystupují Paul a Heather jako šťastný pár a společně bojují i za lepší život zvířat, trpí Heather často pocity méněcennosti. „Chtěla bych být vnímána především jako Heather, a nikoliv jako žena hudebního velikána,“ nechala se slyšet nedávno.


Autor: (INT, šum)
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.