Miss Intercontinental: Za korunku chtěli sex! A dost drsně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Intercontinental: Za korunku chtěli sex! A dost drsně

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová

PRAHA – Osahávání, sexuální návrhy a obtěžování! Snad ty nejhorší a nejhrůznější zážitky si z loňských ročníků Miss Intercontinental odnesly vicemissky Agáta Hanychová (22) a Renáta Czadernová (22). Teď se konečně odhodlaly říct celou pravdu o soutěži!


Svědectví českých Miss

„Bylo to hrozné! To, co dělali majitelé té soutěže, byla otřesnost! Když byla diskotéka, hrozně se na nás lepili a obtěžovali nás. Samozřejmě záleželo na tom, co si která holka nechá líbit. Vím o tom, že tam dokonce padaly i sexuální návrhy. Chtěli nás na pokoj,“ řekla deníku Aha! loňská účastnice prapodivné soutěže Miss Intercontinental, druhá vicemiss ČR Renáta Czadernová.

A podobné zážitky má i Agáta Hanychová. „Holky přijely z té soutěže úplně vyřízené. Byly nespokojené nejen s organizací, ale i s tím, jaké dostávaly návrhy od organizátorů. Byly lákány na pokoj za účelem sexuálních služeb. To byl samozřejmě hlavní důvod, proč jsme odmítli další spolupráci a neprodloužili licenci,“ řekl spolumajitel soutěže Miss ČR Jan Moťovský. Licenci na letošní ročník Miss Intercontinental má konkurentka Zapletalovy Miss ČR Michaela Maláčová, podle které ale už došlo k výměně pořadatele soutěže, takže k novým skandálům by už dojít nemělo. Uvidíme. Soutěž proběhne 13. října na Seychelských ostrovech a Maláčová tam vysílá Lilian Sarah Fischerovou (22).


Autor: (kre)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.