Jaroslava Kretschmerová: Vrhla se na dort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Jaroslava Kretschmerová: Vrhla se na dort!

Nejhorší operní pěvkyně všech dob Jaroslava Kretschmerová si libuje i v divokých převlecích.
Nejhorší operní pěvkyně všech dob Jaroslava Kretschmerová si libuje i v divokých převlecích. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Při »zpěvu« herečky Jaroslavy Kretschmerové (52) si všichni, kdo stojí na doslech, rvou uši, mlátí hlavou do země a mění názor na hromadnou sebevraždu! Populární herečka a ztřeštěný Evík z filmové trilogie Slunce, seno.

Při »zpěvu« herečky Jaroslavy Kretschmerové (52) si všichni, kdo stojí na doslech, rvou uši, mlátí hlavou do země a mění názor na hromadnou sebevraždu! Populární herečka a ztřeštěný Evík z filmové trilogie Slunce, seno... to dokázala i při premiéře hry Je úžasná v Divadle Kalich, kde nejdřív sklidila ohromný potlesk, aby se pak vrhla na tolik vytoužený dort!

Oslava začátku divadelní sezony v Kalichu se nesla ve velkém stylu a na večírek přišli zapařit třeba »Yoyobanďák« Richard Tesařík, Eva Aichmajerová nebo herečka Jana Vaculíková s manželem. „Představení bylo naprosto parádní, moc se nám to oběma líbilo,“ svěřila se Vaculíková, která si kromě divadelních rolí zahrála i ve filmu Daniela Landy Kvaska.

Hlavní hvězdou večera ale byla »nejhorší operní zpěvačka všech dob« Jaroslava Kretschmerová, která po strhujícím výkonu na jevišti přijímala gratulace ze všech stran! „Byla jsem sice trochu nervózní, ale snad se to divákům alespoň trochu líbilo. Dokonce jsem si poslechla i některé nahrávky skutečné Jenkinsové, kterou hraji, a bylo to tak příšerné, až to bylo rozkošné,“ špitla Kretschmerová a vrhla se na obrovský dort, který si během představení coby rekvizitu musela odpírat.

Jedinými, kdo na zahajovací párty Kalichu nedorazili, byli »Drahouškové« Pavel Čmaňa Zedníček s Janou Paulovou, které návrat na prkna čeká už příští úterý. První reprízu hry Je úžasná s fenomenálním výkonem Jaroslavy Kretschmerové si diváci mohou vychutnat v Kalichu už 24. září večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.