Když se vezmou, dobudou svět! Pět ženichů pro Charlottu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Když se vezmou, dobudou svět! Pět ženichů pro Charlottu!

Jakub - syn Karla Svobody a Charlotte - dcera Karla Gotta
Jakub - syn Karla Svobody a Charlotte - dcera Karla Gotta

PRAHA – Novopečeného tatínka Karla Gotta (66) teď čeká plenkové období, už ale aby přemýšlel i nad závažnějším tématem. Který princ asi dostane království zvané Gottland a ruku princezny Charlotty?

Novopečeného tatínka Karla Gotta (66) teď čeká plenkové období, už ale aby přemýšlel i nad závažnějším tématem. Který princ asi dostane království zvané Gottland a ruku princezny Charlotty? Dcera našeho nejslavnějšího zpěváka totiž dozajista bude tou nejžhavější partií, a tak Karel bude hodně zvažovat, kdo je jeho »Karličky« hoden. My už pro ni máme hned několik vhodných nápadníků s patřičným původem. Stane se tak Charlottiným konečným vyvoleným Jakub Svoboda? Pokud by se vzali, jejich potomek by zdědil skvělé vlastnosti a dobyl by svět.

Charlotte Ella Gottová (5 dnů) se teprve učí vnímat svět kolem sebe, její tatínek Karel Gott (66) už ale ví, že od ní nápadníky bude muset odhánět flintou. Taková »partie« se totiž v Čechách jen tak nenajde. Deník Aha! pro malou »Karličku« vytipoval hned několik potenciálních nápadníků, proti kterým by božský tatínek nemohl vznést jedinou námitku.


Charlottka a Jakub Svoboda (1)

Kliknutím zvětšeteV případě sňatku Charlottky s o rok starším Svobodovic Jakubem by mohlo vzniknou hudební impérium, které by spravovalo odkaz obou slavných Karlů, skladatele Svobody a zpěváka Gotta. A dítě vzniklé z takového spojení by tedy mělo v genech potenciál jak pěvecký, tak tvůrčí! Z takového by musela zákonitě vzniknout hvězda světového formátu!

Charlottka a Samuel Pergner (5)

Kliknutím zvětšeteSyn populární moderátorky s nelehkým dětstvím, v němž jeho maminka experimentovala s drogami, a dcera slavného zpěváka vyrůstající jako v bavlnce. Jak by fungoval jejich vztah? Je známo, že protiklady se přitahují, a tak by něco vzklíčit mohlo. Navíc Tereza Pergnerová božského Karla obdivuje, proto by proti takovýmto rodinným poutům jistě nic nenamítala.



Charlottka a Filip Kratochvíl (11)

Kliknutím zvětšeteSňatek syna zpěvačky Lucie Bílé a majitele Divadla Ta Fantastika Petra Kratochvíla Filipa by spojil naše dvě největší pěvecké stálice v jednu rodinu. Ani by tu nevadilo, že ženich je o jedenáct let starší. A pokud by potomek vzniklý z tohoto sňatku skutečně zdědil geny po prarodičích, jak tomu bývá, mohl by se pyšnit skutečně nemalými hlasovými dispozicemi. Vždyť kdo by mohl mít lepší hlas než vnuk či vnučka Karla Gotta a Lucie Bílé?



Charlottka a Daniel Adamec (3 měsíce)

Kliknutím zvětšeteSpojení nemalých finančních kapitálů by bylo největším přínosem manželství syna našeho nejpopulárnějšího televizního režiséra a Gottovy dcery, které od narození dělí pouhé tři měsíce. Jiří Adamec totiž patří k nejbohatším lidem v šoubyznysu, a o tatínkovi Charlotty v tomto smyslu nelze pochybovat už vůbec. Navíc, Danielova maminka Jana Nováková patří k nejpůvabnějším moderátorkám televizní obrazovky, a tak by jejich děťátko bylo jistě i krásné.

Charlottka a Arthur Štaidl (9)

Kliknutím zvětšeteS oplácaným Artíkem Štaidlem by Charlottka Gottová vyvdala i lehce neurotickou matku s milostnými problémy, zpěvačku Ivetu Bartošovou (40). Jak nám ale třeba Deník Bridget Jonesové ukázal, takový člověk v rodině může být zdrojem mnoha veselých situací. Ale pozor, Artík, a tedy i jeho dítě, může mít sklony k tloustnutí!


Autor: Petr MACEK
Foto Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ, Ivana MACHÁČKOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.