Ivan Vyskočil: Jezdí do nevěstince ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivan Vyskočil: Jezdí do nevěstince !

Rozvedený herec Ivan Vyskočil to umí v erotickém klubu pořádně rozjet.
Rozvedený herec Ivan Vyskočil to umí v erotickém klubu pořádně rozjet. (pro Aha! – Tomáš Pánek)

PRAHA – Herec Ivan Vyskočil (62) přistižen při návštěvě podniku, který poskytuje sexuální služby! Deníku Aha! se podařilo vyfotit populárního herce, jak vchází do klubu v Praze na Vinohradech. Jenže jak se ukázalo, tak nejde jen o nevinný bar. Je to také podnik, kde si můžete objednat placenou intimní dámskou společnici.

Ivan Vyskočil má pověst velmi zdatného a schopného milovníka. Jinak by těžko dokázal tolik let přežít po boku své bývalé ženy Anife Vyskočilové (34), která co se sexuální náruživosti týká, zřejmě nemá v českém showbyznysu konkurenci. Že by ho do erotického klubu přilákala velká akční sleva, kterou v současné době podnik nabízí právě na služby svých dámských společnic? Pronajmout si útulný pokojík i se slečnou vyjde v současnosti na 1700 korun na půl hodiny, 2000 korun na hodinu a 2400 korun na 90 minut. „Věřte mi nebo ne, ale byl jsem tam skutečně jen na skleničce. Navíc nealkoholické. O tom, že jsou tam k dispozici i placené společnice, sice vím, ale já jsem ve vztahu se svou přítelkyní spokojený ve všech ohledech, takže takové placené služby nemám zapotřebí,“ tvrdí Vyskočil.

Opravdu by s ním personál podniku zacházel s takovou úctou, která je zřejmá z fotografií, kdy například Vyskočila nechali zaparkovat jeho motorku přímo v prostorách podniku, kdyby tam chodil jen na sodovku? A navíc fotografi e, které se nám podařilo získat, rozhodně nevypadají, že by Ivan netušil, co se v takovém podniku dělá. Nejde sice o žádný luxusní bar či nevěstinec, ale i tak zajít sem na skleničku je trochu drahé. V klasické hospodě se dá určitě popít levněji. A ty prostory? V Praze jsou rozhodně mnohem hezčí a útulnější bary.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.