Vyhazovaní lidí se mu vymstilo: Utajený šéf dostal padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyhazovaní lidí se mu vymstilo: Utajený šéf dostal padáka!

Dnes už Staško ve firmě nepracuje, doplatil na reorganizaci.
Dnes už Staško ve firmě nepracuje, doplatil na reorganizaci. (Foto TV Nova)

Šmíroval zaměstnance, aby zjistil, kdo je nadbytečný nebo neschopný, nakonec je bez práce sám! Utajený šéf Miroslav Staško (58) z Bohumína doplatil na reorganizaci, kterou dělal. 

Provozní ředitel bezpečnostní agentury v novácké reality show předstíral, že je nezaměstnaný, a taky tak letos v březnu skončil. „Dřív jsem udělal spoustu reorganizací pro prospěch firmy a teď jsem na to doplatil já. Taková je práce manažerů, je to život. Určitě jsme se rozešli v dobrém,“ prozradil Staško po odvysílání středeční epizody.

Jeho nedodržení slibu zaměstnancům, se kterými se během pěti natáčecích dní setkal, s tím prý nesouvisí. Například Lukášovi Sobotovi, který dlouho toužil po kariéře profesionálního bodyguarda, slíbil, že mu firma zaplatí týdenní školení v zahraničí. „Momentálně je to v takové fázi, že ze zahraničního kurzu sešlo a hledáme něco podobného v našich podmínkách. Má to na starosti jeho přímý nadřízený,“ vysvětlil Staško. Vše prý zkomplikovaly jazykové dovednosti zaměstnance.

 Utajený šéf tentokrát zavítá mezi své zaměstnance bezepečnostní agentury. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.