Nemravná učitelka z Pardubic: Za orální sex VYHAZOV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemravná učitelka z Pardubic: Za orální sex VYHAZOV!

orální sex
orální sex (shutterstock)

Jedno špatné rozhodnutí a můžete přijít o práci. Své o tom ví učitelka z Pardubic, která na sociální síti Instagram zveřejnila intimní fotografii ze svého soukromého života. V tu chvíli nejspíš ještě netušila, jaké problémy si fotografií způsobí.

Učitelka z Pardubic se chtěla za každou cenu podělit o »zážitek« ze svého soukromého života a na sociální síti zveřejnila fotku orálního sexu se svým partnerem. Fotografie samozřejmě nezůstala bez povšimnutí a příspěvku učitelky si všimlo i vedení školy.

„Sedmnáctého května jsme obdrželi stížnost na nevhodné chování jedné z třídních učitelek v průběhu výuky a také na její aktivitu na sociálních sítích,“ sdělil portálu iDnes.cz náměstek ústředního školního inspektora Ondřej Andrys.

Muž na fotografii noří hlavu do jejího poodhaleného klína, přičemž žena fotí na mobil odraz tohoto aktu v zrcadle. Podle stížnosti, která na učitelku přišla, se v hodinách nevhodně vyjadřovala a zastrašovala žáky, kterým vyhrožovala výslechy na policii.

„Celou věc řešíme s odborem školství a s pardubickým magistrátem. Dostali to i právníci, a dokud se celá věc neuzavře, nebudu se k tomu vyjadřovat,“ uvedl podle iDnes.cz ředitel základní školy.
Na právníka se obrátila také učitelka, které bylo nabídnuto ukončení pracovního poměru dohodou, to však neakceptovala a výpověď tak v tuto chvíli není platná. Žena byla odvolána z pozice třídní učitelky.

 

Přečtěte si
ivoadler
24. 5. 2018 • 16:03

Mám tě moc ráda! Podívej, jak jsem roztáhla nohy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.