Narozeniny Slováčka: Co dostal od Dády? Dárek s pikantním poselstvím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Narozeniny Slováčka: Co dostal od Dády? Dárek s pikantním poselstvím!

Felix a Dáda si dnes připijí na narozeniny.
Felix a Dáda si dnes připijí na narozeniny. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Jejich vztah je jako na houpačce! Dáda Patrasová (62) chtěla nevěrnému manželovi Felixi Slováčkovi k jeho dnešním pětasedmdesátinám udělat radost. Deník Aha! přes rodinné příslušníky vypátral, že mu koupila... houpačku!

Něžné hrátky na zahradní houpačce patřily k jejich oblíbeným radovánkám. „Nevím, kdo vám to prozradil, ale když už to víte, tak jsem Felixovi věnovala i jeho oblíbený parfém a ratanový nábytek na zahradu. Vím, že si potřebuje odpočinout, tak ať má na čem,“ svěřila Aha! Patrasová.

Přepíná se

Každý den se obává o manželovo zdraví. „Hodně pracuje, přepíná se. Doma denně cvičí na nástroje a vidím, jak je vyčerpaný. Nechci mu připomínat věk, ale málo platné, v pětasedmdesáti by se už neměl tolik honit,“ poznamenala Dáda starostlivě.

Nešetřila na něm

Na manželových 75. narozeninách Patrasová rozhodně nešetřila. Kvalitní houpačka přijde na 12 až 15 tisíc korun a ratanová souprava zrovna tak. Spolu s parfémem tak Dádu vyšly dárky na nějakých 35 tisíc korun. Možná si Felix dary na zahradu rozdělí a něco si odveze na chalupu v Českém ráji, kde s rodinou trávil i letošní Velikonoce.

Co dostal od milenky?

Co Felix dostal od oficiální milenky Lucie Gelemové (35)? O tom rodinní příslušníci raději mlčí...

 Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.