Kuklová drsně o Pomejem: Moji rodinu přivedl téměř na mizinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuklová drsně o Pomejem: Moji rodinu přivedl téměř na mizinu!

Na manželství s Jiřím Pomeje by Kuklová radši zapomněla.
Na manželství s Jiřím Pomeje by Kuklová radši zapomněla. (Foto: Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, archiv, archiv TV Prima)

Alkohol ho dostal opět na samé dno. Jiří Pomeje (53), který před pár měsíci prodělal operaci krku kvůli zhoubnému nádoru, doplatil na svou náklonnost k alkoholu. Manželka Andrea Pomeje (29) se kterou má neúspěšný producent dceru Aničku jej opustila a musel se z jejich společného bytu odstěhovat. To jak se nyní cítí Andrea, je velmi dobře známé Pomejeho exmanželce herečce Michaele Kuklové (50). Ta si s Pomejem během třináctiletého manželství prožila své.

Peklo, kterým Andrea s Pomejem v posledních týdnech prochází je úplně stejné, jako to, které s ním prožívala herečka Kuklová nebo zpěvačka Iveta Bartošová (†48). Jeho blízký vztah k alkoholu se stal metlou pro všechny jeho předešlé vztahy.

„Jirka pil vždycky. Od začátku našeho vztahu a manželství s tím měl velký problém, který byl také příčinou mnoha našich neshod. Alkohol je zkrátka metla lidstva, to se všeobecně ví. Práci to u něj nikdy neovlivnilo, to je pravda, ale jinak měl skutečně blízký vztah k alkoholu vždycky,“ svěřila se magazinu Sedmička Kuklová.

Roky života věnovala herečka úsilí, aby přesvědčila soud, že o jeho problémech a dluzích nevěděla. Během jejich manželství se Kuklová spíše stylizovala do role hospodyňky, jejich manželství vypadalo navenek šťastně a harmonicky. Ve skutečnosti si herečka prožívala peklo.
Kvůli velkohubým řečem, plánům, které mnohdy nedávaly smysl a slibům, přišla herečka málem o dům svých rodičů a její rodinu přivedl téměř na mizinu. „Já mu přeji všechno dobré a držela jsem mu samozřejmě pěsti i v době, kdy onemocněl. Dokonce jsem mu poslala kontakt na léčitele, ale ve spojení s ním opravdu nejsem,“ řekla Kuklová magazinu Sedmička.
Když herečka nyní slyší a čte, co se děje v manželství mezi Andreou a Pomejem, nijak ji to nepřekvapuje a dobře ví, co Andrea nyní prožívá. Dokonce tvrdí, že ví, že to samé s Jiřím prožívala také Bartošová, která ovšem s Pomejem držela basu. „Jirka je ve své podstatě hodný chlap, ale jeho život  je zkrátka hodně komplikovaný. Ty věci si však vždy komplikoval on sám, nikdo jiný za ně nemůže,“ dodala herečka magazinu Sedmička.

  Míša Kuklová: Jsem na všechno sama, musím se otáčet. Čekám na prince!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 4. 2018 • 21:21

Otto_Eisenbieger ty o mně nevíš vůbec nic! Se divím, že se ti Václavák ekluje, když tě šlapky z něj živily. Blbečku, jsi v hotelu na Václaváku a lovíš na netu AHOJ, jo ? ! P.S. Není pro mě problém zjistit, jestli v těch 5 a půl hotelech na Václaváku bivakuje Otík Eis

-bello-
22. 4. 2018 • 21:11

mek

zzapp
22. 4. 2018 • 16:05

britva....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.