Vážně nemocný režisér Menzel (80): ZÁSAH LÉČITELE PILAROVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážně nemocný režisér Menzel (80): ZÁSAH LÉČITELE PILAROVÉ

Na léčitele Jaroslava Doubravu nedá Eva Pilarová dopustit.
Na léčitele Jaroslava Doubravu nedá Eva Pilarová dopustit. (	Foto Aha! - Martin Hykl, ara , Jan Tůma, archiv Blesku)

Jako zázrakem Jiří Menzel (80) přežil útok zákeřného meningokoka. Za to, že se po operaci a umělém spánku pomalu vrací do života, mohou nejen lékaři z Ústřední vojenské nemocnice, ale také Eva Pilarová (78)! Vážně nemocnému režisérovi totiž domluvila léčitele, o kterém říká, že jí zachránil život, když před lety bojovala s rakovinou.

Zpěvačka okamžitě po Menzelově převozu do nemocnice zkontaktovala režisérovu manželku a doporučila jí svého zachránce. A Olga Menzelová (40) si ho nemůže vynachválit! „Je zázrak, že Jiří vůbec přežil. Když k němu začal docházet léčitel Jaroslav Doubrava, manžel se okamžitě začal zlepšovat,“ svěřila deníku Aha Olga. Zprvu prý byla skeptická, ale věděla, že musí vyzkoušet vše pro manželovu záchranu. „Vím, že to funguje. Když totiž pan Doubrava z nějakého důvodu několik dní nemůže přijít, okamžitě je to poznat. Jirka je na tom hned o poznání hůř,“ popsala Menzelová. Je přesvědčena, že léčitel jejímu muži prospívá. „Vždy ho chytne za ruce a posílá mu pozitivní energii. Je až neuvěřitelné, jak něco takového může pomoci!“ popsala průběh léčitelova působení.


Nedůvěřivá byla zpočátku i sama Pilarová, když prodělávala tězkou nemoc. „Nechtělo se mi věřit někomu, koho jsem vůbec neznala. Ale náš kocour za ním hned běžel, rozplácl se před ním na záda a držel. No a tak jsem ho přijala. Byl to Jaroušek Doubrava, o kterém jsem pak napsala i knížku. Dodnes ke mně čas od času zajde a posilňuje mi imunitu, abych držela pohromadě,“ prozradila zpěvačka, které lékaři v 90. letech dávali jen rok a půl života.

Nabízela ho i Gottovi
Než Karel Gott (78) onemocněl rakovinou mízních uzlin, dala mu Pilarová preventivně číslo svého léčitele. „Říkala jsem mu – kdybys někdy potřeboval, ozvi se mu! Vím, že si na něj kontakt poznamenal. Jestli ale Jarouškovi volal, to nevím. Možná ano... “ svěřila Aha! zpěvačka.

Jiří Menzel se zamýšlí nad úlohou herců a režisérů a vzpomíná na natáčení filmu Tlumočník:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
12. 6. 2018 • 19:54

Věří-li někdo léčitelům, mám na něho svůj názor, ale samozřejmě každý si může věřit, čemu chce, pokud mu to pomáhá. Každopádně takových bylo, co věřili a stejně podlehli! Kdyby měla paní Pilarová rakovinu v posledním stadiu, žádný léčitel by ji nezachránil, kdyby se rozkrájel! Já vím, co to je to "předávání energie". Zkusila jsem to, máma i babička by se děsily, do čeho jsem investovala, ale je to vážně jen blbost, akorát že někdo se dokáže tvářit vědecky a tvrdí, že studuje ve dne v noci a jezdí na mezinárodní semináře a není žádnej podvodník. No... NO COMMENT! My chytří víme!!!!!

aveneta
19. 4. 2018 • 09:06

Bylo-li mu dáno přežít, tak přežil....v opačném případě by mu nepomohlo ani tisíc léčitelů, prostě každý má tu svojí svíčku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.