Podivín Charlie už nůž na hokej jen tak nevezme: Zavřeli ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivín Charlie už nůž na hokej jen tak nevezme: Zavřeli ho!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto Profimedia.cz)

Je psychicky nemocný. Je i nebezpečný? To teď řeší policie ve spolupráci s lékaři. Hokejový fanda, který nožem ohrožoval při čtvrtečním kladenském tréninku i samotného Jaromíra Jágra (46), proto na svobodě není.

Jako se filmový Fešák Hubert snažil vetřít na svatby, tak je podivín Karel Bláha alias Charlie posedlý hokejem. „Čau, tady Charlie, přijdu za vámi do režie,“ zněl třeba jeden z jeho letošních telefonátů do O2 areny, kam si zařizoval »návštěvu« u lidí obsluhujících kostku nad ledem. Neuspěl, ale uspěl jinde. Naposledy na nehlídaném kladenském zimáku, kde způsobil kvůli vytáhlému noži velké pozdvižení. „Přeříznu vás!“ halekal předevčírem na všechny kolem. „Pro nás ten příběh skončil ve chvíli, kdy ho zadržela policie. Charlieho už neřešíme, připravujeme se na důležité zápasy,“ povídal mluvčí klubu Vít Heral.


Policie včera vyslechla učitelku, která s třídou litoměřických středoškoláků u incidentu byla. „Ano, podala jsem vysvětlení. Ze všeho špatného si beru něco pozitivního. Studenti byli stateční,“ chválila své žáky Andrea Jíšová. Hokejisty si policie nezvala, Jágra vyslechla hned na stadionu.
Novinky ohledně výtržníka prozradit odmítla. „Vzhledem k tomu, že stále probíhá vyšetřování, nebudeme zatím poskytovat bližší informace,“ řekla Aha! policejní mluvčí Michaela Nováková. Podle informací Aha! je muž hospitalizován na psychiatrii...

Hokejové Kladno otevřelo Síň slávy. Jágr slavnostně přestřihl pásku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
17. 3. 2018 • 20:20

uz je to trapne,stahni se uz.canada te uz nechce,uzivej zivota ktery kratky.😒😜😒😜💀💀💀💀🤡🤡🤡

majojo
17. 3. 2018 • 10:46

Tak na hokeji už nůž nevytáhne, až ho pustí, bude po sezóně, tak to zkusí na fotbalu.

majojo
17. 3. 2018 • 10:44

Bulváre, co je to vytáhlý nůž?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.