Puhajková vs. Kopřivová na akci: Těžká ignorace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Puhajková vs. Kopřivová na akci: Těžká ignorace!

Inna o setkání s Veronikou rozhodně nestála.
Inna o setkání s Veronikou rozhodně nestála. (Foto Aha! - Martin Hykl, ara)

To by se hokejovému bohovi Jaromíru Jágrovi (46) asi nelíbilo! Jeho bývalka Inna Puhajková (32) a současná přítelkyně Veronika Kopřivová (26) se sešly na jedné párty. I když se obě shodly v tom, že se respektují, úspěšně se sobě po celou dobu vyhýbaly tak, že se nepotkaly ani pohledem!

Obě zvolily velmi sexy oblečení. Veronika díky dráždivé podprsence odhalila nejen vnady, ale také »pekáč buchet« na břiše. Vyvrátila spekulace o krizi vztahu s Jaromírem. „Všechno je v pořádku, jsou to jen klepy. My už tohle vůbec neřešíme. Jsme šťastní a spokojení,“ upřesnila Veronika. Největším překvapením tak pro ni bylo, že je na akci přítomna také Inna.

„My se vlastně vůbec neznáme. Respektuji ji jako moderátorku a necítím vůči ní žádnou zášť. Každý máme nějakou minulost, a to se týká i Jaromíra. S tím nic neudělám,“ svěřila deníku Aha! Kopřivová. Podobně reagovala i sportovní moderátorka. „Spíš se znám s Jardovými expřítelkyněmi a dost si rozumíme. S Veronikou se neznám a nevidím důvod se přátelit,“ sdělila Aha! Puhajková, která momentálně randí s fotbalistou Petrem Tlustým (32). Na akci ji ale doprovodili kamarádi, protože v ten večer měl zápas.

7 let s Innou: 2005 až 2012

Sedm let vztahu ji předurčovalo k tomu, aby se stala paní Jágrovou. Přesto se Inna Puhajková rozhodla opustit českého hokejového boha a jít svou cestou.

Láska s Veronikou od roku 2015

Jejich vztah se provalil až dva měsíce poté, co si spolu začali. Do té doby o nich věděla jen hokejistova máma. O Veronice se dozvěděla z obyčejné fotky s cukrovím.

 BATTLE!! Puhajkova vs Kopřivová! ROUND 1

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
16. 3. 2018 • 14:32

majojo bingo! Byla to holka NIKDO , teď je séééélebrita

-bello-
16. 3. 2018 • 14:29

Kopřivová svou minulost netutlá, je to zemitá holka líbí se mi víc , jak fasádostav ksichtů ala Puhajková,.Borhyová, Kubelková, Verešová .Pujaková se nemá co nad Kopřivovou vyvyšovat.I ona totiž vlezla do " stáje Džegr " jen za jedním účelem.A od té doby má trafiku v TV, jak řada jiných jeho hokejek .Blbé jsou všechny na jednu hromadu stejně , tak co proti té Kopřivové furt tady máte ? P.S. Nebyla to ta Puhajková, která ho fotila spícího a sebe s v posteli ?Skoro tak blbá, jak ta Gregorová se svým selfie s Koptíkem pod duchnou

antonuis.j
14. 3. 2018 • 10:54

Je jasné, že ta pologramotná prolhaná špinavá primitivní curva Kopřivka je Ině k smíchu. Ina je půvabná, hezká, chytrá a kultivovaná, vždy upravená a šmrncovní dáma, kdežto Kopřivka prostě pravý opak, taková zasmrádlá šmurína neupravená, taková celá ušmudlaná a v divných zmačkaných hadrech, které jí navíc nesluší. Kopřivka je prostě tisíckrát projetá píp od desítek starých Hansů a Jürgenů z bordelu, taková nechutná... Proto nemůže Inu ani vidět, závistivá blběna hranatá škaredá.

ellenic
13. 3. 2018 • 19:26

Velký rozdíl, na jedné straně bývalá velmi půvabná a sympatická Ina Puhajková a na druhé straně současná partnerka Veronika Kopřivová . Když jsem slyšela mluvit Veroniku, měla jsem z ní málem kopřivku. Ina vždy upravená, Veronika spíše jen při určitých příležitostech.

skp705
13. 3. 2018 • 18:32

applaus!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.