Jak dopadla dětská hvězda Pepa Melen: Né, pětku né? Teď bere jiný prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak dopadla dětská hvězda Pepa Melen: Né, pětku né? Teď bere jiný prachy!

Pepíček se proslavil jako bubeník a zpěvák písničky Né, pětku né.
Pepíček se proslavil jako bubeník a zpěvák písničky Né, pětku né. (Foto Aha!: Daniel Černovský, Herminapress.cz)

Když ho zpěv neuživil, pracoval jako moderátor v rozhlase. Nyní je ale z Josefa Melena (44), kterého proslavil hit Né, pětku né, stal pan kavárník. Začal podnikat. Má útulnou kavárnu na dobré adrese přímo v pasáži Lucerna. A z ní se mu sypou jiné prachy než pětky.

Život se s klučíkem, který v 80. letech zpíval chytlavou písničku, moc nemazlil.

Zdravotní trable
Před lety bojoval s rakovinou a mladší syn se narodil předčasně a jako neslyšící. I s tím se ale Pepa dokázal úspěšně poprat. S manželkou nechtěli, aby se syn učil znakovou řeč. Přáli si, aby raději spoléhal na naslouchátko a naučil se ho perfektně využívat. Jejich sen se vyplnil! „Michal může navštěvovat běžnou školu a sportovat. Dá se říct, že má po letech normální život,“ říká s úlevou táta Pepa.



Místo pětky céčka
Rozjel kavárnu v samém centru hlavního města a věří, že se mu bude dařit. „Běhám s kafem a nestydím se za to,“ říká vesele. Třeba časem k tomu hostům i zazpívá. Na svůj dávný hit nezanevřel.

I když na křtu knihy Jiřího Zídka a Jenifer Zídkové Ta naše písnička česká se zase na chvilku vrátil ke své původní pěvecké profesi, zazpíval jinou pecku, tentokrát z dílny Michala Davida (57) Céčka. Sklidil nadšený potlesk. Objemná kniha pojednává o hitech a jejich interpretech počínaje Hašlerem, přes Evu Olmerovou, Michala Davida a Karlem Gottem konče.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.