Jan Šťastný: Pocítil manželskou krizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Šťastný: Pocítil manželskou krizi!

Jan Šťastný s manželkou Bárou.
Jan Šťastný s manželkou Bárou. (Foto: Jan Tůma, archiv)

Již dříve je práce spojila a nedávno se mu podařilo po letech s manželkou znovu natáčet. Televize Barrandov Jana Šťastného (52) a jeho manželku Barboru Petrovou Šťastnou (32) obsadila do nového pořadu Rodinné vztahy, ve kterém Šťastný pocítil manželskou krizi.

TV Barrandov obsadila herce Šťastného do role otce, který se snaží vyřešit manželskou krizi.  „Když vstupujeme do manželství, máme pocit, že to je navěky, ale ono se taky může během deseti, dvaceti, třiceti, u někoho během dvou let cosi přihodit, osud ty rodiče rozdělí. Já mám něco podobného za sebou, takže to téma mi není úplně vzdálené, i moje děti prožívaly během rozchodu určité traumatické období a řešili jsme, jak obstát, jak neublížit dětem, jak se s bývalým partnerem domluvit, abychom se k sobě chovali slušně a korektně,“ řekl Šťastný magazinu Sedmička.

Příběh epizody Rodinných vztahů je ze života nejednoho páru. Šťastný si v seriálu najde novou, mladší partnerku. Paradoxem ovšem je, že právě tu novou, mladší partnerku hraje Šťastného manželka Barbora.

Na video s Janem Šťastným se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.