Jan Šťastný a jeho tajné přání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Šťastný a jeho tajné přání!

2007 – 2012: Jako primář Dalibor Frynta působil v Ordinaci v růžové zahradě 2 pět let.
2007 – 2012: Jako primář Dalibor Frynta působil v Ordinaci v růžové zahradě 2 pět let. (Foto Aha! – Jakub Poláček, TV Nova, TV Barrandov, ara)

Herec Jan Šťastný, známý například z Ordinace v růžové zahradě si momentálně užívá otcovství. Zatímco jako mladý se jen neustále honil za prací, aby jeho starší syny uživil, výchovu nejmladšího syna Ondřeje si užívá naplno. Jedno mu ale stále chybí a moc by si to přál…

Léto se blíží a herec ho prý stráví hlavně se svou rodinou. Zatímco první polovinu července vyrazí na loď jen s partnerkou Barborou Petrovou a přáteli, druhou polovinu července si budou užívat už i synem a to na řeckém ostrově Rhodos.

Jan Šťastný si nemůže vynachválit rodinou idylku a to, co nezažil se svými staršími syny, nyní může s radostí prožít s malým Ondřejem (5). Přesto mu ale stále něco, nebo tedy spíše někdo chybí. A to holčička na rozmazlování! ,,…Chybí mi princezna, víte? Na rozmazlování. Kluka přece jen musíme držet trošku zkrátka,“ řekl herec časopisu Sedmička.

Na video s Honzou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.