Benefice pro Housku: Boura je strašidlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Benefice pro Housku: Boura je strašidlo!

Slávek Boura napodoboval opilé strašidlo, ale místo úleku tím vyvolal jen smích na tváři své partnerky Markéty Mayerové.
Slávek Boura napodoboval opilé strašidlo, ale místo úleku tím vyvolal jen smích na tváři své partnerky Markéty Mayerové. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Přehlídku toho nejlepšího popu slibuje již devátý ročník benefičního festivalu na hradě Houska, který pořádá zpěvák Martin France (36). Již tradičně bude programem provázet nerozlučná životní i umělecká dvojice Markéta Mayerová (40) a Slávek Boura (43). Ten ovšem zastrašoval některé účinkující!

Přehlídku toho nejlepšího popu slibuje již devátý ročník benefičního festivalu na hradě Houska, který pořádá zpěvák Martin France (36). Již tradičně bude programem provázet nerozlučná životní i umělecká dvojice Markéta Mayerová (40) a Slávek Boura (43). Ten ovšem zastrašoval některé účinkující!

Hrál si totiž na strašidlo a připravoval tak exHolku Kláru Kolomazníkovou na zástup podivných bytostí, které prý Housku obývají. „Posledně jsem tam šel na záchod a potkal totálně opilého ducha. A on mě pozdravil a pak přesvědčoval, že jdu úplně špatně, že to musím otočit,“ přidal k dobru své zkušenosti s místními duchy Boura. Jen ale jestli ta historka nebyla naopak. Kolomazníkovou však nezlomil. „Já se bojím ráda, ještě radši ale zpívám,“ tvrdí totiž sympatická blondýna, která je známá z rozpadlé dívčí formace Holki.

Na tiskovku do Solidní nejistoty přišli i »zapadlý« SuperStar Michael Foret nebo Eva Hurychová, která se stala obětí domácího násilí a nyní se po letech vrací ke zpívání. „Na hradě jsem ještě nezpívala, tak se na to už moc těším a určitě zazpívám i Chybička se vloudí,“ řekla nám sympatická Eva.

Noc s hvězdami na hradě Houska se koná v sobotu 4. srpna a těšit se můžete i na Petru Janů, Helenu Zeťovou, Evu Pilarovou, Karla Černocha, Julii Hečkovou, Michala Hudčeka, Martina Kociána, Jana Kalouska, Tomáše Savku a řadu dalších zpěváků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.