Sokolová a Hadašová vybíraly krásky: Miss neslyšících je z Číny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sokolová a Hadašová vybíraly krásky: Miss neslyšících je z Číny!

Miss Deaf World se stala Bao Quing Ling z Číny. Vlevo Lucie Hadašová, vpravo Kateřina Sokolová.
Miss Deaf World se stala Bao Quing Ling z Číny. Vlevo Lucie Hadašová, vpravo Kateřina Sokolová. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Miss ČR Kateřina Sokolová (18) a Česká Miss Lucie Hadašová (21) se poprvé představily jako členky poroty při volbě Miss! A že si to holky patřičně vychutnaly.

Miss ČR Kateřina Sokolová (18) a Česká Miss Lucie Hadašová (21) se poprvé představily jako členky poroty při volbě Miss! A že si to holky patřičně vychutnaly. Se svými vítěznými šerpami, které si pyšně vzaly opět na sebe, zasedly do předních řad a pečlivě hodnotily, která z dívek by se pro tento rok měla stát Miss Deaf World 2007.

„Ty dívky opravdu velmi obdivuji. Připravily se na soutěž naprosto perfektně. Jsem ráda, že jsem mohla na tak příjemné akci být,“ nechala se slyšet Lucie Hadašová (21).

Soutěž proběhla v sobotu v Praze a zúčastnilo se jí 19 neslyšících dívek z celého světa. Miss Deaf World se po třech soutěžních kategoriích, které zahrnovaly přehlídku večerních šatů, volné disciplíny a promenádu v plavkách, stala Číňanka Bao Quing Ling. První vicemiss je Kristina Weber z Německa, druhou vicemiss pak Neonila Kudlic z Ukrajiny. Naše finalistka Karolina Hyklová se probojovala pouze do první dvanáctky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.