Zoubková z Ordinace: Fanoušci ji fyzicky napadli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zoubková z Ordinace: Fanoušci ji fyzicky napadli!

Monika Zoubková si zažila nepříjemnosti.
Monika Zoubková si zažila nepříjemnosti. (facebook)

O nepříjemnou životní zkušenost se Monice Zoubkové (41) postarala role v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, do které se nedávno vrátila. Naštvaní diváci se na ni vrhli jako na doktorku a dali jí co proto!

Kvůli mateřským povinnostem herečka před sedmi lety zmizela z obrazovek. Nedávno se ale její postava vrátila do Kamenice s plným kufrem problémů. Na svůj návrat se Monika těšila, na druhou stranu se ale obává reakcí diváků.

Kvůli roli nešikovné a poněkud labilní doktorky Benešové, dříve Valšíkové, totiž už v minulosti musela čelit nepříjemným atakům na ulici. „Doufám, že lidi budou rozlišovat mezi mnou a Terezou, protože já ve skutečnosti opravdu nejsem taková. V minulosti jsem zažila i fyzické útoky kvůli mojí postavě, a to bych nerada, aby se opakovalo,“ svěřila se herečka.

K obavám má důvod. Její postava totiž i nyní poměrně zamíchá dějem. „Díky mně tam vznikne řada náročných situací, ke kterým se bude muset každý z rodiny Valšíkových nějak postavit. A já sama budu řešit závažný problém. Diváci se rozhodně nebudou nudit,“ tvrdí Monika.

Monika Zoubková: Další miminko už bych nechtěla

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
18. 1. 2018 • 10:51

Skutečně se najdou tací, co spojují roli s hercem a vyhrožují mu? To musí být neskuteční blbci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.