Ital Davide Mattioli: Z Čech míří do Itálie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ital Davide Mattioli: Z Čech míří do Itálie!

Dva duety na své nejnovější album nazpíval Davide Mattioli s Janou Adamcovou.
Dva duety na své nejnovější album nazpíval Davide Mattioli s Janou Adamcovou. (Aha! – Martin Pekárek)

LIBEREC – Italský zpěvák Davide Mattioli (39), který žije už řadu let s manželkou Šárkou (30) a s málem dvouletou dcerou Valentinou v Liberci a zazářil především jako jedna třetina multiplatinového seskupení DaMiChi, začíná mít velké úspěchy i v rodné zemi!


Už příští středu 18. července bude již podruhé hostem jednoho z nejdůležitějších moderátorů italské televize Maurizia Costanze v jeho show vysílané na kanále Sky Vivo!

„Sami mi zavolali a řekli, že je moc zajímá můj příběh o tom, jak jsem odešel z Itálie a dokázal se prosadit v České republice. Prý mám jejich sympatie a chtějí, abych nejen o své pěvecké cestě vyprávěl v co nejvíce italských televizních pořadech. A samozřejmě si v nich i zazpíval, vždyť já zpívám jen italsky,“ prozradil deníku Aha! Davide, jak došlo k jeho opětovnému pozvání do show velmi populárního italského moderátora.

Kliknutím zvětšete„Doufám, že si mě třeba v Itálii někdo všimne. Vím, že jsem v Itálii jen kapka v moři, ale ten zájem mě dělá moc šťastným, protože jsem ho vůbec nečekal,“ přiznává Davide, kterému již brzy vyjde novinkové sólové album Fanum Fortunae. A jako bonus se na něm objeví i dva duety s Janou Adamcovou. „Jeden zpívá Eros Ramazzotti s Tinou Turner a druhý Andrea Bocelli se Sarah Brightman. Jinak bude celé album složené pouze z mých autorských písniček, které fantasticky zaranžoval Martin Hájek. A Janička zpívá opravdu báječně!“ chválí svou pěveckou partnerku Davide s tím, že album pokřtí v Praze 12. září.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.