Iva Hüttnerová: Proč nenávidí sníh a hory?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva Hüttnerová: Proč nenávidí sníh a hory?!

Iva Hüttnerová do hor už nikdy nepojede.
Iva Hüttnerová do hor už nikdy nepojede. (Foto pro Aha! - TV Nova)

Jakmile začne zima a teploty klesnou, miliony lidí se vydávají na hory. Někteří se dokonce na zimní radovánky těší celý rok a na horách tráví Štědrý večer nebo Silvestr. Mezi tyto osoby rozhodně nepatří herečka, malířka a spisovatelka Iva Hüttnerová (68).

Žádné sněhové radovánky! Její nesnášelivost k zasněženým horám způsobil nepříjemný úraz, se kterým si dost vytrpěla. „Před několika lety jsme přijeli sněžným skútrem na chatu Výrovka. Než jsme se sešli v jídelně u vína, šla jsem ven se psem, abych potom nemusela, a upadla jsem na schodech hotelu.

Půlhodinu po příjezdu, aniž bych vůbec vstoupila na sníh, jsem si pořídila trojnásobnou tříštivou zlomeninu kotníku. S tím samým skútrem jsem jela zpátky do Pece – tentokrát v igelitovém pytli, kde mne čekala sanitka a odvezla do trutnovské nemocnice…

Po operaci jsem šest týdnů jezdila na vozíku, půl roku o berlích, dvakrát na vyndání šroubů a dodnes to občas bolí… Výhoda je, že už mě na ty hory neberou a doma si užiji klidný týden,“ svěřila se Sedmičce Iva Hüttnerová, která si zahrála například v Ordinaci v růžové zahradě. 

Na video s Ivou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
17. 12. 2017 • 22:56

... paní Ivu chápu , nemám rád zimu ani zimní sporty .

vigela
17. 12. 2017 • 16:07

Byla to smůla. Ale v Praze se bojím víc, než bych se bála na horách.

inocenta
17. 12. 2017 • 15:29

V Praze si ale nohu zlomíte taky, když se již chodníky vzimě neudržují / na to asi Magistrát nemáP a chodíky jsou tak vůbec ve špatném stavu. Peníze občanů končívaj někde v černých dírách.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.