Naďa Urbánková (78): Její rakovinu odhalil dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Urbánková (78): Její rakovinu odhalil dárek!

Naďa Urbánková měla obrovské štěstí.
Naďa Urbánková měla obrovské štěstí. (Machan, Pátek, Hykl, Kundrát)

Zpěvačka Naďa Urbánková boj se zákeřnou nemocí vyhrála. Podstoupila chemoterapii i ozařování, byla jí odebrána obě prsa. Teď prozradila, že ke včasnému objevení rakoviny přispěla obrovská náhoda.

Naďa Urbánková hovoří o boji s rakovinou naprosto otevřeně. Se studem přiznává, že jako vystudovaná zdravotní sestra podcenila prevenci i to, že rakovinu jí vlastně lékaři diagnostikovali náhodou. Vůbec nic jí totiž nebolelo ani nepociťovala žádné potíže.

„Ale když jsem tehdy slavila sedmdesátiny, řekla jsem si, že si jako dárek nadělím kompletní preventivní prohlídku,“ prozradila zpěvačka s tím, že je moc dobře, že to udělala. „Podstoupila jsem všechny odběry a testy a hned druhý den jsem věděla, co mi je,“ prozradila Urbánková týdeníku Sedmička.

Zpráva o nemoci zpěvačku zaskočila, ale nezhroutila se. Místo toho dala na rady lékařů a podstoupila jimi doporučenou léčbu. „Pokud chcete žít, musíte bojovat a s tím se člověk musí poprat, to se nedá nic dělat,“ dodala.



Přečtěte si
-bello-
23. 11. 2017 • 22:47

Chce snad říct, že jí nabrali všechny onkomarkery s vyjímkou prostaty, z nich pak přesně určili, že má jen tu jednu a to i s vědomím toho, že markery nejsou všechno a může být i jinak? Tak nevím, kdo je tady větší blbec.Jestli AHA, nebo Urbánková!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.