Poláková se vyhýbá pražským porodnicím a řekla proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poláková se vyhýbá pražským porodnicím a řekla proč

Bára Poláková radikálně změnila vzhled! Co ji k tomu vedlo?
Bára Poláková radikálně změnila vzhled! Co ji k tomu vedlo? (Instagram, archiv)

První dceru porodila herečka v Kladně, tu druhou v Rakovníku. Proč se nesvěřila do rukou vyhlášených porodnic metropole jako většina jejích kolegyň z branže?

„Já si vybrala tyhle porodnice proto, že jsem měla obavu, že v těch velkých by mohli být lékaři přes míru preventivní. Mohli by se o mě a o dítě bát, aby něco nedopadlo špatně, tak by porod nenechali přirozeně plynout, jak jsem si představovala, a uspíšili by ho," svěřila své obavy partnerka Pavla Lišky (46) Bára Poláková (34) magazínu OnaDnes.

„Tam by mi dali buď tabletu, a když bych nechtěla, psychicky by na mě tlačili, že třeba riskuju život svého miminka, když rodím tak dlouho," domnívá se Bára a dodává: „Naše děti přišly na svět přirozeně, neměla jsem epidural, žádné vyvolávání, nic."

Bára Poláková: Miluju květiny, ale nerada je zalévám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
22. 11. 2017 • 06:19

Milá Báro, tak to jste nemusela ***t mimo prhu, klidně jste mohla zůstat třeba v Podolí. Tam by se na vás vykašlali taky. A kdybyste nakonec i ten epidurál chtěla, anesteziolog by momentálně byl mimo a stejně už by bylo pozdě, takže si to doroďte, jak budete chtít. Ježišmarjá, vy jste se nám natrhla! Tak to budeme šít!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.