Patrasová promluvila o STĚHOVÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová promluvila o STĚHOVÁNÍ!

Dáda Patrasová byla naštvaná.
Dáda Patrasová byla naštvaná. (herminapress.cz)

Po dlouhé době Dáda Patrasová (61) opět promluvila o manželské krizi! Naštvalo ji, že ji Felix Slováček (74) posílá bydlet do Itálie k jejímu současnému příteli Vitovi (48). To ale královna dětských srdcí zásadně odmítá.

„On mi pořád říká, ať se odstěhuju do Itálie za Vitem. Ale má smůlu, já tam bydlet nebudu. Chci jezdit na jih ve svém volném čase, ale doma budu pořád v Česku,“ prohlásila Patrasová. „Nechápu, proč bych tam odcházela. Mám tady práci, rodinu…“ doplnila herečka a zpěvačka. Nit suchou nenechala ani na partnerce svého manžela – výtvarnici Lucii Gelemové (33).

„Manžel je 14 let v důchodu a myslím si, že nechat se vydržovat důchodcem je docela hnus,“ prohlásila Dáda. „Já vlastně tu paní financuju! Manžel se neptá a vozí si ji po světě, platí jí byt. Je to bezpodílové spoluvlastnictví manželů. To není dobrý! Já bych radši, kdyby se v tomto směru věnoval vlastním dětem,“ dodala na Frekvenci 1.

Na video s Dádou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
antonuis.j
22. 10. 2017 • 14:55

Právě že Á "Dáda" z ostudy kabát, a taky sukni, kalhoty, ošili, svetr i boty - sama se shazuje čím dál víc a začala s tím už dávno. Když blábollia věčně ožralá o tom, jak a kde sexovala s Felixem, že i při dětském představení atd. - je to ubohá stařena, alkoholička a odulá nechutná troska!!!! Howgh!

setroseuros
22. 10. 2017 • 12:41

Dada aspon nema z ostudy kabat 😁... a taky ma mladsiho. I Lucka Bila! ☺

antonuis.j
22. 10. 2017 • 11:01

Tenhle blábol ožralé odulé báby "Dády" tu byl už nedávno, jen podjjiným názvem.. Tahle vychlastaná troska, kdysi dáááávno pradávno oblíbená dětmi (nyní skoro třicetiletými) si pořád hraje na opuštěnou hvězdu a vystavuje uraženou ješitnost, troska kredencoidní. Její "milenec" z Itálie je jen figurka a ani chudák netuší, co o něm ta vypitá stařena přešitá ve zrůdu vykládá, to by se lekl a už by se nikdy neobjevil. Holt ať odulá almara s chlastem vyplněno dutinou lebeční zaleze, drží klapačku a víc se neztrapňuje - ono to už víc stejně nejde! Ať se zásobí chlastem a pije si tiše v koutku, nikdo o ni nestojí, před národem klesla nejvíc, jak je to jen možné, zrůdka zlá.

ellenic
22. 10. 2017 • 08:54

Chudák Dáda , já ji snad začnu i litovat. Jistě, že už je Felix senior, ale stále vystupuje, hraje, kde se dá, tak ať nevykládá, jak ona financuje Gelemovou. Pokud se odstěhuje, tak mi rozhodně chybět nebude, pro mne není žádná královna dětských srdcí. Vsadila na jistou kartu, tohle se dětem líbí , jinak by se už moc nechytala .

eisenbieger
22. 10. 2017 • 08:08

Tvl toto je pitscha , to je mongol , prej milenec z Italie ...takovej uchyl to neni aby vlez na takovou maschinu v tezky menospauze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.