Pomsta Felixovi? Patrasová o přednostech italského milence: To jsem nikdy dřív nezažila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomsta Felixovi? Patrasová o přednostech italského milence: To jsem nikdy dřív nezažila!

Vito má Dádina nevěrného manžela kupodivu v oblibě.
Vito má Dádina nevěrného manžela kupodivu v oblibě. (Foto ara)

Jednašedesátiletá herečka se svého italského milence stále nemůže nabažit. A teď dokonce přichází s hodnocením, které jejího záletného manžílka Felixe Slováčka (74) rozhodně nepotěší!

„Je to nejen hezký chlap, taky se mi na něm líbí jeho nadhled, klid, to jaký je gentleman. To jsem nikdy dřív nezažila, aby kvůli mně například muž vždycky hned vyskočil z auta, protože mi chce otevřít dveře. Pokaždé koukám jako blázen. V tom se Italové od Čechů liší, umí si žen mnohem víc vážit," rozplývá se na adresu milence Vita Dagmar Patrasová v Blesk TV Magazínu.

Kdo z pomyslného souboje o Dádino srdce vychází jako vítěz je tudíž nabíledni! „Vtipné je, že jsou oba o třináct let - Vito mladší a Felix starší. Teď, když můžu srovnávat, tak mít mladšího partnera je rozhodně lepší, nemůžu si stěžovat," směje se spokojená a viditelně omládlá Patrasová.



Přečtěte si
antonuis.j
3. 2. 2018 • 10:44

Italové dvorní jsou, to je pravda, ale Vito je Dádin milenec asi jako já jsem milenec Merkelové. Patraska, věčně ožralá a totálně dementní z chlastu, ta odulá zpuchlá ošklivá ropucha stopadesátikilová bezkrká tupá, ta nemůže jen rozdýchat pořád ještě nevěru Felixe a tak lže jak baron Prášil, zpitka notorka troska. Nepiště už o té dvojce šašků - o Feldovi ani o téhle nestvůře. Mmch, ona nic neumí, ani zpívat, ani pořádně hrát, na rozdíl od fenomenálního muzikanta Feldy, ona je jen přílepka a dorota.

Ellen
2. 2. 2018 • 20:12

Super,vím to z vlastní zkušeností že Italové jsou gentlmeni !!! Taky Poláci,jen naši muži se neumí chovat k ženám,jsou to trubci ! Nevím co jste viděla na Felixovi?Je to přímo odporný muž,já by ho nechtěla za žádný prachy !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.