VELKÁ ZPRÁVA: Sexuální zneužívání českých hereček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VELKÁ ZPRÁVA: Sexuální zneužívání českých hereček!

 Podle zjištění deníku Aha! si sex na herečkách ale nevynucují jen bossové za velkou louží.
Podle zjištění deníku Aha! si sex na herečkách ale nevynucují jen bossové za velkou louží.  (Foto Aha!: Marek Pátek, Karel Kopáč, Martin Hykl, Jan Tůma, Michal Protivanský, David Kundrát, ČTK)

Chceš se projít po červeném koberci? Tak se pořádně snaž! Sexuální skandál zvrhlého producenta Harvey Weinsteina (65) otřásá Hollywoodem. Podle zjištění deníku Aha! si sex na herečkách ale nevynucují jen bossové za velkou louží. Oslovili jsme některé české herečky a zeptali se jich na praktiky místních filmařů.

DAGMAR PATRASOVÁ (61): SEX JEDNOU MĚSÍČNĚ

„S obtěžováním jsem se setkala od jednoho italského producenta, se kterým jsem měla dlouhodoběji spolupracovat na seriálu točeném v Americe. Byl to takový mrňavý skřet, který trpěl komplexy a normální ženskou si nemohl najít. Měl trapné podmínky – jednou měsíčně s ním strávit noc! Řekl mi to v Římě před podpisem smlouvy, takže jsem mu to pero vrátila a spolupráci okamžitě ukončila.“

ZNEUŽITÁ HOUDOVÁ

Sexuální kauza z Hollywoodu zasáhla i Helenu Houdovou (37), která svou zpověď označila slovy: Mě to potkalo také a přiznala, že i ona je obětí milostného násilí. „Jako dítě jsem byla sexuálně zneužita. Jako teenager jsem byla sexuálně obtěžována muži. Byla jsem využita jen tak pro něčí potěšení už jako dospělá žena, i když jsem řekla NE. Na ulici mě chytali za různé části těla bez mého svolení, přes zadek mě pláclo tolik cizích mužů, že to ani nejde spočítat. Pořád dokola někdo využíval mého těla a mé mysli,“ popsala modelka na sociální síti.

JANA BERNÁŠKOVÁ (36): MILOSTNÁ ŠIKANA

„Vyloženě nátlak jsem osobně nezažila. Nicméně občas se do mě někdy nějaký výše postavený muž, jako režisér nebo producent, zamiloval. A vždycky mi to bylo na škodu. Ve chvíli, kdy se do mě někdo zakoukal a já s ním nechtěla být v partnerském vztahu, tak se cesta v další spolupráci převážně zavřela. Cítili se zhrzení a nechtěli se už se mnou vídat."

ANIFE VYSKOČILOVÁ (43): ÚSTNÍ ZKOUŠKY

„O jednom velmi známém herci a režisérovi, který má svá vlastní představení, každý ví, že když u něho neprojdete ústními zkouškami, tak se k němu nedostanete. Nicméně já u něho hrála tři roky a nikdy mě neobtěžoval. O obtěžování se podle mě nedá mluvit – myslím, že to je oboustranné. Buď chcete tu roli a prodáte se jako lehká děva, nebo ne. Pokud se ty hollywoodské herečky prodaly, tak jsou pro mne spíš ony laciné. Chlapi to zkoušejí."

MAHULENA BOČANOVÁ (50): ZRANĚNÉ MUŽSKÉ EGO
„Vydírání je silné slovo, ale náznak, že by se hodilo, abychom scénář probrali v klidu u večeře, kam mě zval, to se mi stává neustále. Jako mladá jsem často ani nepochopila, že mě ten dědula balí. To totální nepochopení, že by to dotyčný veterán mohl myslet vážně, urazí ještě víc než to, že nikam nejdete. Zraněné mužské ego je peklo. Jako dospělá si s takovou situací umím jednoduše a rychle poradit, a dokonce se takovému marnému návrhu pak oba umíme zasmát...“

VERONIKA ARICHTEVA (31): JSEM ŽIVÝM DŮKAZEM...

„Sex a herečky za účelem získaní role? Naprostý souhlas! Jsem živým důkazem toho, že toto je u nás naprosto běžné. Jsem přece manželka režiséra!“

DANA MORÁVKOVÁ (46): DĚJE SE TO VŠUDE
„No, Harvey mi teda nevolal a nic podobného mi nenabízel. Každopádně co se týká této problematiky, tak je dle mého názoru absolutně všude, v každé branži. Vždy se jedná o otázku dvou lidí, musí chtít oba! Tento typ úplatku je ale leckdy omylem, může se stát a stává se, že se herečka zamiluje i do režiséra či producenta, ale okolí může její lásku vnímat jako účelovou.“

ANDREA KERESTEŠOVÁ (33): TO SE TÝKÁ MODELEK!

„Ne, podobnou zkušenost nemám. Já si upřímně myslím, že my tady v naší branži nemáme tak velké a mocné ryby. Řekla bych, že tento problém se týká spíše světa modelingu."

Ringo nemrava: Obtěžoval i Šeredovou!

Z vynucování orálního sexu byl několikrát obviněný i František Ringo Čech (74). Opustit jeviště kvůli němu měla třeba Alena Šeredová (39), protože po ní prý chtěl složit tzv. ústní zkoušky. „Ze začátku jsem měla pocit, že je legrace. Bohužel, nebyla,“ tvrdila. Stejné zkoušky prý nutil složit i Karolínu Gudasovou (25) nebo někdejší moderátorku Peříčka Zuzanu Pavličovou (34). Ringo se všem nařčením ale zuby nehty brání. „To je tvrzení proti tvrzení. Pokud nepřišel jasný signál od dotyčné, tak jsem to ani nenavrhoval. Jsou to všechno kecy a pomluvy! Nikdy jsem nic nevynucoval když už, tak to bylo dobrovolné. Dneska už je to jen vzpomínka,“ řekl deníku Aha! Ringo. „To je praxe stará jako lidstvo samo. Lidi, kteří se nad tím pozastavují, jsou idioti! To je prostě určitá forma obchodu. funguje všude na světě, akorát v Americe s tím rozdílem, že tam jsou ty herečky krásný a nás ne,“ dodal.

 



Přečtěte si
bursik
20. 10. 2017 • 12:19

zapomneli jste na prvni herecku Dagmar veskrnovou ,mohla by napsat bestseler stareho gauce

antonuis.j
20. 10. 2017 • 11:32

To ano, a ještě Andrea, to je normální ženská.

antonuis.j
20. 10. 2017 • 11:03

Tak Houdová je blázen, to je jasné, patří do blázince a odejmout jí děti, chudáčky, místo mámy mít TOHLE je tragédie!! Že nezasáhne sociálka, to se divím!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.