Hvězda Ordinace Hüttnerová: Syna stíhá policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Hüttnerová: Syna stíhá policie!

Iva Hüttnerová  se synem Matoušem.
Iva Hüttnerová se synem Matoušem. (Profimedia.cz)

Plnou hlavu starostí má teď Iva Hüttnerová (68)! Policie totiž obvinila jednatele agentury Hera, mezi které patří také syn hvězdy Ordinace v růžové zahradě, herec Matouš Rajmont (44). Z čeho je podezřelý?

Kriminálka obvinila agenturu, která pořádá společenské akce a dříve také zastupovala některé známé osobnosti a sportovce, z fiktivních obchodů a krácení daní. Společnost má dva jednatele: Marka Hamana a právě Matouše Rajmonta. Oba jsou nyní podezřelí ze spáchání zmíněných trestných činů. Jejich agentura a také firma Prostor vedená podnikatelem Janem Kočkou patří podle zjištění ČT do sítě firem, které si předávaly a následně proplácely fiktivní faktury za neuskutečněné reklamní služby. Kriminalisté zjistili, že Rajmontova agentura Hera zkrátila daň o desítky milionů korun.

Jsem nevinný
„K celé kauze bych rád uvedl, že svou vinu popírám a obvinění, které je tvořeno domněnkami bez opory v provedených důkazech, odmítám,“ napsal ve vyjádření pro deník Aha! Rajmont. Podle něj agentura za 23 let svého působení pracovala řádně. „Což lze úplně jednoduše prokázat výpověďmi a spokojeností jejích klientů. Veškeré faktury, které jsem za společnost vystavil, byly vždy v souladu se zákonem a předmětem mého podnikání. Z obviněných společností žádnou neznám a spolupráci s nimi jsem nikdy nenavazoval. Současná situace agenturu Hera bohužel velmi poškozuje,“ dodal Rajmont.

Jednali samostatně?
Herec, který se např. objevil ve filmech Kvaska či Signál nebo v seriálech Ulice a Kriminálka Anděl, dodal: „Byli jsme dva jednatelé a každý jednal samostatně, což tedy není před zákonem úplně podstatné!“ Rajmontova maminka Iva Hüttnerová alias Jolana Lepařová z Ordinace v růžové zahradě nechce k současné situaci okolo syna nic říci. „Nebudu se vyjadřovat, nezlobte se,“ prohlásila herečka. Podnikatelovým otcem byl zesnulý režisér Ivan Rajmont (†70).



Přečtěte si
-bello-
25. 9. 2017 • 22:43

Tě pic, kdo vymyslel to jméno " Jolana Lepařová" ? V té Růžovce se fakt museli zmagořit! Koukám, že byli nacpaní všichni do seriálů, tak snad krátit daně a krást nemusel a snad nekradl ( i když ... on takový Babiš krade taky a ještě ho blbečkové chtějí volit).Tady je možný všechno Hutnerovou nemám ráda a její obrázky se MNĚ nelíbí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.