Vojtkova ex-tchyně útočí: Nepřispěl ani radou, ani rukou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vojtkova ex-tchyně útočí: Nepřispěl ani radou, ani rukou...

Tohle si Vojtek od ex-tchyně nenechá líbit...
Tohle si Vojtek od ex-tchyně nenechá líbit... (Foto Aha!: Machan, Hykl)

V médiích tento týden kolovala zpráva, že Roman Vojtek koupil za 4 a půl milionu domek pro jeho ex-manželku, aby jejich děti žily v klidu a pohodlí. Dle jeho bývalé tchyně je ale vše jinak a Tereza prý kvůli němu dokonce málem skončila na ulici!

Vojtkův známý poskytl informace o tom, že herec a zpěvák koupil jeho bývalce dům za nemalou částku a platí jí 40 tisíc měsíčně. Dům koupil především kvůli dětem, ale také kvůli tomu, aby se mohl s jeho partnerkou Petrou Vraspírovou přestěhovat do domu v Řitce, kde bydlel předtím s Terezou a ratolestmi. Terezy maminka se ale sama ozvala médiím a Vojtka označila za lháře, který prý absolutně ruku k dílu nepřiložil.

„Můžu vás ubezpečit, že dům si Tereza postavila sama z peněz z majetkoprávního vyrovnání po rozvodu a z prodeje bytu, který vlastnila dávno předtím, než poznala pana Vojtka. Ten k výstavbě nového domu v Jesenici nepřispěl ani radou, ani rukou,“ sdělila Pestrému světu. Situace byla prý natolik vyhrocená, že Vojtková málem skončila na ulici a tak nakonec musela využít byt rodičů.

„Musela jsem rodiče vystěhovat na chatu a využít k bydlení jejich byt, který není zrovna největší,“ řekla před pár měsíci jeho bývalá žena Blesku. Vojtka jejich výroky nenechaly chladným a tak se k obvinění veřejně vyjádřil.  „Na ulici rozhodně nezůstala. Bydlela v bytě rodičů, který byl v té době prázdný. Navíc byla během léta na třech dovolených, takže na ulici možná byla, ale někde u moře…Paní Janoušková, psát tohle do Pestrého světa, vždyť to jsme dělali na základce…

Vezměte si, že tím ubližujete jen sama sobě a nejspíš našim dětem, které si to možná v budoucnu někdy přečtou. Na ulici určitě neskončily, vy to moc dobře víte, a pokud byste chtěla vidět nějaké doklady o tom, co všechno jsem zaplatil a nezaplatil, tak se obraťte na mě…Na všechno mám doklady. Existuje smlouva, výpisy z účtu. To, co tvrdí paní Janoušková, je lež,“ svěřil se dle Expres.cz Vojtek na sociální síti.

Na video s Vojtkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Valeria
16. 9. 2017 • 10:50

Nechápu, proč Vojtek vypkopal svoji bývalku s dětmi z jejich společného domu. To nemohl chvíli počkat, až ona dostaví svůj dům? Vykopat svoji bývalku s dětmi, dokud nemají kde bydlet, to není moc hezké.

ellenic
16. 9. 2017 • 08:52

Jestliže se Vojtek prezentuje jako milující otec, ale matka s dětmi se musela z domu v Řitce vystěhovat k rodičům a rodiče zase na chatu, tak kdo má pravdu. Správně uvedla, že stavbu domu Terezka financovala z majetkového vypořádání a z prodeje svého vlastního bytu. Co její matce vyčítáte na FB diskuzi vyčítáte, kdyby neuvedla věci na pravou míru, tak by to vypadalo, že vše financuje Vojtek a ještě strašně rád . Dům ještě nebyl dokončený, ale on už chtěl jejich dům v Řitce pro sebe a pro tu hezuli .

tummy
15. 9. 2017 • 18:42

Vojtek u mě jako člověk skončil, kdyby se postavil na hlavu a odpichoval ušima. Když je v TV přepínám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.