Šokující Výměna manželek: NEČEKANÝ ROZCHOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující Výměna manželek: NEČEKANÝ ROZCHOD!

Rodina z Prahy - Sabina, Tomáš a Michalka
Rodina z Prahy - Sabina, Tomáš a Michalka (archiv TV Nova)

Rychlý konec měl po odvysílání středeční Výměny manželek vztah Sabiny (22) a Tomáše (29). Pro mladou maminku bylo největší ranou, když její partner prohlásil, že by si dovedl představit žít s feťačkou Janou (35). S tou, která svého partnera Romana (24) před kamerami častovala slovy: „Mačkáš mi hada, debile!“ 

„Rozešli jsme se. Dalo by se říct, že to bylo po vysílání. To byl poslední hřebíček!“ svěřil se Tomáš. Dvojice si už delší dobu nerozuměla. Sabinu dokonce loni v srpnu její partner i se synem opustil. Středeční Výměna ale byla pro ni poslední kapkou.

Rychlé stěhování
„Bylo to asi oboustranné. Souviselo to s tím, co bylo před Výměnou – a ta to jenom doprovodila... Ale po tom zhlédnutí nastala radikální změna,“ prozradil Tomáš, který si i stihl přes noc sbalit kufry. „Stěhování už proběhlo,“ okomentoval rozchod, za kterým stojí jeho sympatie k náhradní manželce Janě. Po celou dobu natáčení jim to totiž spolu klapalo, dokonce se domluvili na tom, že když jim vztahy nevyjdou, zkusí to spolu.

Jsou v kontaktu
„Byl to jeden z hlavních důvodů rozchodu. Hlavně to, jak pozitivně jsme s Janou vycházeli,“ řekl Tomáš, který se už dokonce spojil s milovnicí hadů. „Ano, s Janou jsme v kontaktu. Ale možnost, že bychom se dali dohromady, bych nechal bez komentáře... Prohodili jsme po vysílání pár vět a zhodnotili to,“ dodal Sabinin bývalý partner pro televizi Nova.

Jana podala trestní oznámení na Romana
Jana se rozhodla na svého dnes už expartnera Romana (24) podat trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví. Jejich vztah byl totiž plný hádek a fyzického napadání. Partnera se prý snažila nechat už dávno, avšak marně.

„Když nepomohla ani policie, už to, bohužel, nešlo řešit jinak než Výměnou manželek. Tak třeba vchodové dveře, které vykopl, už mám opravované. Policie ho odvezla, ale on se stejně vrátil,“ svěřila Jana.

Smutný konec téhle výměny:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sadia
2. 9. 2017 • 00:44

Jak bylo videt v poradu, tak Jana pro ranu taky nesla daleko. Nezastavily ji ani kamery. Nasili v teto rodine je asi na dennim poradku jak z jedne, tak druhe strany.Chudaci deti ! Ani neznaly ovoce.... Urcite to je pripad pro socialku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.