Nejdrsnější Výměna manželek: Bitka opilé hadí ženy v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejdrsnější Výměna manželek: Bitka opilé hadí ženy v přímém přenosu!

Tak tahle Výměna bude fakt hustá!
Tak tahle Výměna bude fakt hustá! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí mladinká Sabina v Německu ve svérázné rodině s 11 hady, a  jestli se dokáže Jana přizpůsobit úplně jinému životnímu stylu pražské rodiny.

V středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z německého města Zittau, kterou tvoří Jana (35), Roman (24) a dcery Laura (6) a Viktorka (3). Na druhé straně se seznámíme se Sabinou (22), Tomášem (29), dcerou Michalkou (3) a synem Danem (1,5), kteří žijí v Praze. Jana, která žije v Německu, šla do Výměny manželek s tím, že chce zlepšit vztahy se  svým mladým přítelem Romanem. Součástí jejich života jsou časté hádky a dokonce občas i fyzické napadení.

Náhradní Romanova manželka Sabina to v Německu nebude mít vůbec jednoduché. Čeká ji chaotická domácnost se všude přítomným nepořádkem a navíc s deseti hady. Dočasný život s Romanem bude zvládat docela dobře. Ani jeden ale netuší, co je čeká během posledního dne. Alkoholem posilněná Jana jim přichystá naprosté peklo. Během osmi očí budou padat hodně sprostá slova, ale i rány. Podaří se ostatním situaci uklidnit?

Video se připravuje ...

 

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.