Dnes pohřeb manžela Heidi: Dojemná účast vnučky Špinarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dnes pohřeb manžela Heidi: Dojemná účast vnučky Špinarové!

Heidi se naposledy rozloučí s manželem.
Heidi se naposledy rozloučí s manželem. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl, M. Pátek, herminapress, ara)

Byla víc než zoufalá! Heidi Janků (54) nevěděla, jak nevlastní vnučce Johance (14) říct, že po babičce Věře Špinarové (†65) přišla také o dědečka Iva Pavlíka (†84).

„Před Johankou jsme smrt dědečka chvilku tajili, protože před pěti měsíci přišla o babičku a dědečka měla jako svůj velký vzor,“ přiznala Aha! zdrcená zpěvačka. Johanka byla ze zprávy o úmrtí nejprve v šoku a jen stěží ovládala pláč. Pak se ale rozhodla, že se s dědečkem na dnešním pohřbu rozloučí písní. „Johanka zazpívá dědovi Ivovi v pražském krematoriu,“ prozradila rodinná známá.

Zpěvačka na dně
Náročnou situaci se snaží zvládnout nejen vdova Janků, která je už se silami na dně, ale také Pavlíkův syn Adam (42). „Je to hodně špatné, co vám budu povídat,“ otevřeně přiznal hudebník, který během pěti měsíců přišel o oba rodiče. V březnu, po kolapsu na koncertě v Čáslavi, zemřela jeho maminka Věra Špinarová a minulou sobotu zradilo srdce otce Iva Pavlíka. „Je to velmi těžké,“ dodává smutně Adam.

Kam ho uloží?

Rodina se snaží v těžkých chvílích držet co nejvíce pohromadě a čeká je poslední těžký úkol. Po pohřbu manžela by Heidi měla definitivně rozhodnout o tom, kde spočinou ostatky jejího muže. A jeho děti z předchozích manželství (kromě Adama má ještě dceru Yvonne) to musí odsouhlasit. „Myslím, že táta zůstane v Praze,“ míní Adam.

Ivo sice pocházel z Ostravy, ale posledních třicet let žil v Praze. „Rozhodnutí je na Heidi, my to budeme plně respektovat,“ tvrdí Pavlíkův syn. „Mně je jedno, kde bude táta pohřbený – budu za ním chodit stejně jako za mámou, ať by to bylo kdekoliv,“ uzavřel zarmoucený Adam.

Na video s Heidi Janků a manželem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.