Smrt manžela Heidi: Tajný scénář pohřbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrt manžela Heidi: Tajný scénář pohřbu!

Heidi se naposledy rozloučí s manželem.
Heidi se naposledy rozloučí s manželem. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl, M. Pátek, herminapress, ara)

S úctou a důstojně se zítra Heidi Janků (54) rozloučí s milovaným manželem Ivem Pavlíkem (†84), kterému minulou sobotu přestalo bít srdíčko. Deník Aha! zjistil, jak bude pohřeb vypadat.

„Rodina chtěla, aby se s Ivošem mohli rozloučit všichni, kteří ho měli rádi,“ prozradila nám rodinná známá. Přestože byl Pavlík, stejně jako jeho exmanželka Věra Špinarová (†65), většinu svého života profesně spjatý s Ostravou, na rozdíl od zpěvačky bude mít pohřeb v Praze.

Smuteční obřad začne v pátek úderem druhé hodiny odpolední ve Velké obřadní síni strašnického krematoria a bude rozdělen do dvou častí. V první se s hudebníkem rozloučí široká veřejnost, druhá bude ryze soukromá, jen pro nejbližší rodinu.

Poslední píseň pošle dědovi do nebe jeho vnuk Jakub Ryba (35), jehož matkou je Pavlíkova dcera Yvonna (58), kterou měl muzikant z prvního manželství se Zuzanou.

„Ivoš ho velmi miloval a fandil mu,“ tvrdí rodinná známá s tím, že to bylo přání zesnulého, aby na rozlučce zpíval právě Kuba.

Poté už se s muzikantem v úzkém kruhu za zavřenými dveřmi krematoria rozloučí jen jeho nejbližší - vdova Heidi, dcera Yvonne s rodinou, syn Adam (42), jehož matkou byla Špinarová, a další příbuzní. Na věcnost ho vyprovodí tichou modlitbou.

Tajný scénář obřadu...
14:00 Začátek rozloučky pro veřejnost
14:10 Proslov na rakví
14:15 Píseň v podání vnuka Jakuba
14:20 Pět nejoblíbenějších písní zesnulého ze záznamu
14:30 Konec veřejné části pohřbu
14:45 Soukromá rozlučka pro rodinu

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.