Ital v kuchyni Emanuel Ridi: Onderovi vzal přítelkyni, teď i práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ital v kuchyni Emanuel Ridi: Onderovi vzal přítelkyni, teď i práci!

Emanuele Ridi bere co se dá!
Emanuele Ridi bere co se dá! (Foto Svoboda &Williams, FTV Prima, TV Nova)

Vypálil mu rybník. Ital v kuchyni Emanuel Ridi (43) se co nevidět objeví opět na obrazovce, tentokrát ve zcela novém pořadu. S kurzem italštiny pro nejmenší nahradí na Kavčích horách tanečníka Jana Ondera (31), kterému odlákal přítelkyni Lucii Hunčárovou (31).

S tanečnicí se Ridi seznámil loni během účinkování v televizní show StarDance, kde byla Lucie jeho partnerkou. Během tanečních lekcí přeskočila jiskra, pár se začal víc sbližovat a Hunčárová se začátkem roku rozešla s Onderem. Ten nečekaný rozchod nesl těžce a ukončil s ní spolupráci.

Nyní se musel popasovat s další nepříjemnou zprávou! Ridi totiž začal připravovat nový pořad pro ČT, který vystřídá Taneční hrátky s Honzou Onderem.
„Natočili jsme 251 dílů, což je velké číslo a televize je chce nyní reprízovat. Je pravda, že natáčení nových epizod, na kterých se pracovalo vždy přes léto je pozastaveno,“ potvrdil deníku Aha! Onder.

Tanečník nepřestává doufat, že se na obrazovce co nevidět opět ukáže také v novém pořadu. „Chystám něco nového, kde budu vystupovat sám, nebude to jen o tanci, bude to interaktivní, moderní pořad, ale zatím nic není schválené,“ dodal Honza.

Ridi pracuje na pořadu Čau Bambini, ve kterém spolu se svým synem Giacomem (11) na kanálu Déčko povede kurz italštiny hravým způsobem. „Chci nadchnout děti pro svůj rodný jazyk. Mým snem je, aby si každé české dítě dokázalo v italštině objednat zmrzlinu,“ popsal záměr svého pořadu Emanuel, který bude vystupovat se synem jako italský prodavač pizzy. ČT chystá pořad vysílat už od září.

Ostrouhal i na Nově
Jan Onder se podle kuloárních informací ucházel také o účast v nové řadě show Tvoje tvář má známý hlas (Aha! už včera informovalo). „Možná umí tančit, ale určitě by to neuzpíval,“ prozradil zdroj ze zákulisí TV Nova s tím, že tanečník nebyl vybrán.

Na video s kuchařem E. Ridim se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.