Televizní sňatek roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Televizní sňatek roku!

Šťastní novomanželé Lucie a Stanislav Brunclíkovi už se nemohou dočkat společných chvil strávených nejen na svatební cestě do Budapešti.
Šťastní novomanželé Lucie a Stanislav Brunclíkovi už se nemohou dočkat společných chvil strávených nejen na svatební cestě do Budapešti.

PRAHA – Svatba jako z pohádky. Přesně v 11 hodin a 43 minut dopoledne si včera na Bertramce řekli své »ANO« reportérské hvězdy televize Nova Lucie Alexová (27) a Stanislav Brunclík (34).


Lucie Alexová & Stanislav Brunclík

PRAHA – Svatba jako z pohádky. Přesně v 11 hodin a 43 minut dopoledne Kliknutím zvětšetesi včera na Bertramce řekli své »ANO« reportér- ské hvězdy televize Nova Lucie Alexová (27) a Stanislav Brun- clík (34). Nevěstě šla za svědkyni mladší sestra Bára, ženichovi pak bývalý kolega a nejlepší kamarád, moderátor Pavel Zuna.

Kliknutím zvětšeteVedle Zuny, který dorazil i s manželkou a potomky, se pak na obřadu objevily další velké televizní hvězdy. Se svou těhotnou manželkou a potomkem dorazil například Jan Tuna, bývalý reportér televize Nova. S kamarádkou Pavlínou Dankovou přišla i moderátorka Střepin Andrea Němcová. Kliknutím zvětšeteSvou bývalou spolužačku Lucii pak na obřadu potěšily svou přítomností i novinářky Lenka Nejezchlebová a Silvie Blechová. Celkově na svatbu dorazilo zhruba padesát hostů.

„Je tu víc lidí, než jsem čekala,“ přiznala spokojená nevěsta. Ta se rozhodla, že si vezme jméno svého manžela, a tak si televizní diváci budou muset zvyknout, že jen co se vrátí ze svatební cesty do Budapešti, se jim začne představovat jako Lucie Brunclíková. Kliknutím zvětšete„Snad si na to brzo zvyknou,“ doufá novomanželka.

Kliknutím zvětšete„Ráno bylo pod mrakem, ale během obřadu nám už svítilo sluníčko, tak snad to je dobré znamení,“ dodala ještě nevěsta. Idylická svatba tak v podstatě měla jen jeden malý zádrhel, a to když se nevěstě chvíli nedařilo nasadit snubní prstýnek ženichovi. „Trochu mi v tu chvíli zatrnulo, ale nakonec se to povedlo,“ s úlevou dodala Lucka.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.