Ochrnutý Jančařík se vrací do TV, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ochrnutý Jančařík se vrací do TV, ale...

Michal Jančařík
Michal Jančařík (Foto: Petr Novotný)

Skoro rok je Michal Jančařík (41) upoután na invalidní vozík. Nyní mu bude umožněno vrátit se na televizní obrazovky, potvrdila Blesku mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Michal měl problémy s ledvinou od dětství, trpěl nemocí ledvin - polycystózou. V posledním roce ledvina zbytněla na 7 kilogramů a poté mu praskla. V nemocnici v Hradci Králové mu díky rychlé operaci zachránili život. Poté Michal musel docházet na dialýzy. Po úspěšné transplantaci ledviny, bohužel přišla další rána, Michalovi praskala céva u páteře, krev tlačila na míchu a Jančařík ochrnul.

„Po měsících rehabilitování v Kladrubech se cítím moc dobře," řekl Blesku Michal. Podporu má u diváků i kolegů, kteří mu dlouhé měsíce drželi palce a podporovali ho. 

K moderování počasí se už Jančařík nejspíš vracet nebude, Nova mu nabídla jinou pracovní příležitost. Moderátor se dívá dopředu a věří, že všechny špatné dny už jsou dávno za ním.

Na rozhovor s Michalem Jančaříkem se podívejte zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
hejpockej
27. 6. 2017 • 01:54

drzime palce, Michale! Drz se!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.