Kristelová se obula do Erbové: Tahle bitva bude krutá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kristelová se obula do Erbové: Tahle bitva bude krutá!

Kateřina Kristelová
Kateřina Kristelová (Foto TV Barrandov)

Manželství Tomáše Řepky a Vlaďky Erbové už je minulostí. Oba našli novou lásku, ale úplně přátelský vztah mezi sebou nemají kvůli sporu o luxusní vilu. Fotbalistovi je naštěstí velkou oporou Kateřina Kristelová, která si do Vlaďky Erbové pořádně rýpla.

V počátcích vztahu s Tomášem Řepkou Kateřina Kristelová tvrdila, že jeho exmanželku Vlaďku Erbovou respektuje. Jenže uběhla nějaká doba a zdá se, že situace se pomalu obrací. To se ukázalo na jedné prestižní akci ve Velké Chuchli, kam dorazila blonďatá moderátorka v doprovodu fotbalisty i dcery Claudie.

Kristelová poněkud nečekaně odmítla společné focení s dcerou a její láskou, zabránila tak vzniku snímků, na kterých by působili jako rodina. „Nebudeme si tady hrát na krásnou rodinku jako někdo v Brně,“ prohodila podle webu sip.denik.cz Kristelová. A je jasné, že měla na mysli právě Vlaďku. Ta totiž vede v Brně spokojený život s hokejistou Michalem Gulašim a na rozdíl od Kateřiny se ráda svou spokojeností chlubí na sociálních sítích.

Vzhledem k tomu, že Vlaďka Erbová je proslulá svým temperamentem a blonďatá moderátorka má také poměrně ostrý jazyk, je možné o jejich sporech ještě uslyšíme.

 Kateřina Kristelová: S Tomášem nežijeme a ani to neplánujeme

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 6. 2017 • 01:33

gurke nejen Makrela! Lldi si neuvědomují, co je Macron a co Francie.Tuhle časovanou línou bombu musí financovat EU, jinak se Francie bez Anglie a Německa položí.Anglie už vzala dráhu, tak teď Macron i Makrela potřebují Východní Evropu, ne že ne ! Ale utřou ji jako nízkorychlostní s nízkými dotacemi. Francie musí živit svých 9,5 mil. Arabů + xy milionů líných, imrvére pro blbosti stávkujících a na dotacích EU závislých Francouzů.Makrela byla proti Schengenu a že Čechy za dělníky nechce.Vyučený Čech jí nebyl dost dobrý!Tak tam má nevyučené a nevzdělávatelné Turky a Araby.Ty živit musí.A protože je to vše propojeno i dluhy ( a že Německo zadlužený je pořádně !) bude Macron a Makrela držet EU zuby nehty.A bude jen na VS4 co Západu dovolí. A mně se Chovanec i Zaorálek líbí.

ellenic
15. 6. 2017 • 18:33

mirkazam Přesně jak píšeš , určitě mi je sympatičtější Kateřina Kristelová, jako páru s Tomášem jim to moc sluší . Že s Erbovou nebude dlouho jsem věděla od začátku a to nejsem žádná vědma, prostě intuice .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.