Martin France: Bojí se o mámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin France: Bojí se o mámu!

Martin France s mámou pár dnů před jejím úrazem.
Martin France s mámou pár dnů před jejím úrazem.

PRAHA – Na Martina France (38) se poslední dobou lepí samé neštěstí! Kdyby nebylo jeho úspěšného pořadu Natoč si svůj klip na hudební stanici Óčko, mohl by si zpěvák opravdu jen zoufat.


Sotva se Martin vylízal z úrazu, když jej zmlátili neznámí pobudové, snesl se temný mrak na jeho milovanou maminku.

Jiřina Franceová (60) na chalupě spadla z kola a způsobila si stejně vážné zranění hlavy, jakým si před nedávnem prošel i Martin. Toho totiž na začátku dubna napadli tři výtržníci a způsobili mu dvojitou frakturu lebky a mnoho pohmožděnin. A se stejně závažným zraněním se nyní potýká i jeho maminka, která podstoupila v pátek operaci. Nyní má v čelisti zasazenou titanovou destičku a je upoutaná na lůžko a odkázaná na nemocniční personál. „Jsem u ní každý den. Vždy si splním své každodenní pracovní povinnosti a zase spěchám za ní,“ svěřil se deníku Aha! France, který nechal svou maminku léčit na tom stejném oddělení, jako byl před nedávnem on. Paní Jiřina je na chirurgické stomatologii na pražském Karlově náměstí, kde stráví ještě přinejmenším týden. „Je toho na mě poslední dobou opravdu moc,“ smutní si Martin.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto archiv Martina France

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.