Teror na dovolené! Tady poteče krev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Teror na dovolené! Tady poteče krev

Gina Van Dort přežila průstřel hlavy, její manžel Chris Dyer ne.
Gina Van Dort přežila průstřel hlavy, její manžel Chris Dyer ne. (Foto Aha!: ara)

Bolestné vzpomínky na poslední teroristický útok v Manchesteru ještě nestihly utichnout a Islámský stát nešetří dalšími hrozbami. Některé cestovní kanceláře dokonce přijímají speciální opatření.

A strach, který cestovní kanceláře mají je jistě oprávněný. Při masakru, který se odehrál v Tunisu v roce 2015, zemřelo 30 britských turistů. Proto budou v některých destinacích nasazeni bývalí příslušníci speciálních jednotek.

Podle informací serveru express.co.uk by mělo jít hlavně o španělské resorty, Kanárské ostrovy a Ibizu. Podle britského serveru by se měli vojáci pohybovat mezi turisty. Nicméně jde o velmi citlivé informace, protože cestovní kanceláře nechtějí vyvolávat paniku. Vojáci, kteří by se měli pohybovat po hotelích, nebudou ozbrojeni a jejich úloha má být hlavně informativní, které cestovní kanceláře k tomuto kroku přistoupily, se však zatím neví.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.